شبکه های اجتماعی یک محدود غیرقابل کنترل است و هر شخصی بخواهد می تواند به راحتی با دیگران وارد ارتباط شود. در این حالت اگر زمینه های خیانت در شخص وجود داشته باشد اینکار به راحتی از طریق شبکه های اجتماعی قابل انجام است. توصیه ما به زوجین این است که برای یکدیگر وقت بگذارند و اجازه ندهند اوقات بیکاری در شبکه های اجتماعی صرف شود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم
خیانت خیلی شده من که الان با وجود اینکه چهارساله میدونم شوهرم یه زن صیغه ای داره ولی باز به خاطر بچه هام و آبروی خود و خانوادم واستادم.خودش هم میدونه که میدونم و خیلی دعوا کردیم ولی براش مهم نیس.ولی من همه چیز رو واگذار کردم به خدا.دلم رو خوش کردم به بچه هام.ولی خیلی عذاب میکشم
یه چی بگین حالم رو خوب کنین.اگه به خاطر بچه هام واستادم چون هنوز کوچیکن. شش ماهه و چهارساله.برام دعا کنین به آرامش برسم.میدونم حتی اگه جدا هم بشم اصلا آرامش ندارم و داغون میشم
بله باهاتون موافقم حتی اگر شخصی زمینه اش را هم نداشته باشه باز هم باعث انحراف افراد میشه جنگ نرم همین موبایله کهدباعث بدبختی خیلیا شده و خیلیایی که ساده بودن فریب خوردن و اگر این موبایل نبود خیلی از اتفافات الان نبود خصوصا شبکه های اجتماعی چون خوواه یا ناخواه فرد رو تحت تاثیر میده اگر جوون. یا زوجی داره پیام من. رو. میخونه اصلا در فضای مجازی نباشه چون. خیلی از استادا میگن این فضا ها همه را هرز میکنه خود به خود به قول مادربزرگ خدا بیامرزم میگفت این انگشت ازش هزار تا کار میاد...
کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود. برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست. آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند.