2821
2789

باحال بود😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکوندن بیست هزار تا تخمه چقدر زمان میبره؟ 😂اگه یادت بره باید بریزی از اول بشماری😂

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
چقد کصخلن اینا 😐😐مخصوصا اونی ک غذا میبرد همش

نه بدتر از اون ۲۰ هزارتا تخمه 😐😐😐😐فکر کن علاوه بر پوست کندن شمرده

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه بدتر از اون ۲۰ هزارتا تخمه 😐😐😐😐فکر کن علاوه بر پوست کندن شمرده

🤣🤣🤣🤣باز این تحقیر نشده اون غذاهه تحقیرم شده منگل

وای ولی چطوری این همه تخمه شکسته و جلوی خودشو گرفته ک نخوره 😐؟

🤣🤣🤣🤣باز این تحقیر نشده اون غذاهه تحقیرم شده منگل وای ولی چطوری این همه تخمه شکسته و جلوی خودشو ...

😂😂😂😂از نخود مغزها هر کاری برمیاد 😂😂😂😂 

من بودم یه دونه هم نمی‌دادم بهش همه رو خودم می‌خوردم 

اون غذا هم واقعا ته منگلا بوده من یه روز اردو می‌رفتیم در سال زحمت نمیکشیدم برای خودم غذا ببرم همش ساندویچ می‌خوردم بعد این هر روز برای طرف می‌برده حرف هم میشنیده😐😐😐😂😂😂😂

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

جو گیرترینش ابن بود که ...

گفت یع خانم پیر هست که پسرش خونه بهمون میده با کل امکانات و.. و حقوق ماهیانه و خیلی پولدار هستنو فقط،نیاز به همدم داره و... 

منو با اصرار برد ..  

یا خدایا چی می دیدم ...... 🙄

خونه ویلای داغون ! یه زیر زمین کوچیک و نمور نشون دادان گفتن ایتجا مال شما ( در نهابت سخاوت!)

خونه قدیمی و..  کل فامیل امده بودن پرستار جدید رو ببینن 

گفتن نمی تونه تکون بخوره باید برای ادار و مدفوعش لگن بیاری ! 

کارهای خونه و دارو.  

اگر مریض شد ببری دکتر! 

خانمه هم پیر و خییییییلی چاق و هیکلی. منم ریز،میزه ،تحصیلکرده  بودم با دوتا بچه شیر خوار !

حالا شوهرم اصرار که قبول کن !😐

کم مونده بود با اصرار شوهرم قبول کنم .

گفتم مگع تووقراره لگن بگیری !،

خلاصه با دعوا امدیم بیرون 

حالا خودمون همه چیز،داشتیم 

نمی دونم جرا شوهرم طمع کرده بود به ماهی ۲ تومن !! 

هرجند علت اصلیش فکر کنم این بود که خونه حیاط،داشت می خواست مامانش اینا رو بیاره اونجا برا شام و کباب 

گفتم من ع. ن. مردم رو جمع کنم تو خلنوادت حال کنن!!

و این تنها نقطه ای هز زندگیم بود که عقلم کار کرد!!!!😐

درمورد مامان و بابامه، اینکه تازه ازدواج کرده بودن و دسپخت مامانم اصلا خوب نبوده بعد خانواده بابامینا ایلی میرفتن یه جایی ینی مثلا مامان و باباو عمو و دایی و خاله و..،بابام قبول میکنه میگه من غذا درست میکنم مامانمم میگه پس سرسفره نگی تو درست کردیااا بزار فکر کنن من درست کردم بابامم میگه خیالت راحت، خلاصه سرسفره همه شروع میکنن تعریف کردن وای چقدر خوشمزه شده دستتون درد نکنه بهترین دسپخت عروسای فامیل و شما دارین و.. آقا یهو بابام جوگیر میشه میگ من غذا درست کردم 😐😂

کل سفره سکوت میکنن😂🤦🏻‍♀️