2777
2789
عنوان

بگید حق با کیهههههه همه بیایین🥲😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 24 پست

نامزدت مقصره عزیزم 😐😂

به قول من «چرا وقتی مثل خودتون رفتار میکنیم ناراحت میشین» 🤌🏻😐

‍م‍‌ا ب‍‌را‍ی ک‍‌س‍‌ی کِ‌‍ہ ان‍‌دک‍‌ی ح‍‌ال‍‌م‍‌ان ‍را ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍‌د ج‍‌ان ‍م‍‌ی‍‌ده‍‌ی‍‌م

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد پسر عموم افتادم انقدر کم سن بود عقد کرده بود یه روز دیدم به مادرش شکایت کرده که به زنم یه چیزی بگو نمیاد با من بریم بگردیم😬😬😬

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

به طور کلی این لوس بازیا چیه.

سرد جواب داد سرد جوابش رو دادم.

سرد جواب داده ازش بپرس چیزی شده نه اینکه تو هم سرد رفتار کنی.

حرف زدن رو گذاشتن واسه چی.

بعدم تو گوشیت روشن باشه و نباشه به اون ربطی نداره

چندسالتونه  کم سن هستین صد در صد

اره صدردصد اینا اینقد بچن🥺🤌🏻😂

من 12سالم بود نامزد کردم الان 14سالمه ازدواج کردم همش در حال دعوا با خانواده ی شوهرمک

‍م‍‌ا ب‍‌را‍ی ک‍‌س‍‌ی کِ‌‍ہ ان‍‌دک‍‌ی ح‍‌ال‍‌م‍‌ان ‍را ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍‌د ج‍‌ان ‍م‍‌ی‍‌ده‍‌ی‍‌م
اره صدردصد اینا اینقد بچن🥺🤌🏻😂 من 12سالم بود نامزد کردم الان 14سالمه ازدواج کردم همش در حال دعوا ...

۲۰ ۲۴

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

الان شماها بااین وضع قراره برید زیر یه سقف باهم زندگی کنید؟

کم سن و سالین بابا عروسک بازی میکنید؟

واقعاً نامزدت خیلی بچگانه و لوسه که زنگ میزنه به مادرت شکایت تو رو می‌کنه...ماماااان ببین رها بامن بد حرف زد.....

ایشون توانایی گردوندن یه زندگی و تکیه‌گاه بودن رو دارن؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
الان شماها بااین وضع قراره برید زیر یه سقف باهم زندگی کنید؟ کم سن و سالین بابا عروسک بازی میکنید؟ ...

والا بخدا هرچی بهش میگم چرا میگی میگه اگ جدا شدیم یوقت اونم بدونه مال چی بوده😐

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢