2777
2789
عنوان

اخ جون برف 🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 44 پست
وایسین عکس بدم از برف کیف کنین

بده و بگو کجا

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهر  ما مشهدیم

شیروان

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
برف چند  روز پیش

وای ااایییییننننننن بررررررررفففففه

😍😍😍

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
وای ااایییییننننننن بررررررررفففففه 😍😍😍

اره خیلی اومده بود 

پارسال اصلا نیومد ولی امسال تا الان دوبار خوب اومده قرار آخر فهفتههم برف بیاد 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
همون نرده سبزا دیگه.  که گفتی اونجا خونه همسایه مونه.  کلی گل هم دم پنجره گذاشته بودی عکس ...

فکر کنم اشتباه گرفتی 

اونجا زمین فوتبال 

من گل رو تراس ندارم زمستونا یخ میزنه خراب میشه

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰