2777
2789
عنوان

بیاید درد دل🫂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 111 پست
من آره خودم دیر اعتماد میکنم  چرا کنم که اینجوری نشون نده

خب یه جورایی درون گرا میشی و گارد میگیری.... ببین با یکی که میخای دوست بشی درسته اول باید بشناسی ش تا بتونی اول اعتماد کنی. ولی اینکه هیچی نگی و مثل یه غریبه باهاش حرف بزنی خب معلومه هیچ دوستی ای شکل نمیگیره. هم خودت باید اصرار به دوستی داشته باشی هم این حست رو باید براشون بگی.

وقتی تو رو خوب بشناسن کم کم باهات راه میان. 

بعدشم وقتی میبینی ازت فاصله گرفتن بهشون بگو. ببین حس نیاز نیستا. بهشون بگو من زمان میخام تا اعتماد کنم. ببین الان اومدی اینجا درخواست کمک یه جورایی داری. اگه درست فهمیده باشم. خب همونجا هم همین کارو بکن.

حداقل خودت رو باز کن تا کمی بشناسن ت. بعد اعتماد کن. بعد حرف بزن. اینجوری بهتر پیش میره.

۱۶

اوه. خیلی وقت داری. کلی میتونی کتاب بخونی و کلاس بری برای شناخت دیگران. بالا بردن اعتماد به نفس خودت. بعدشم شناخت بقیه.

یه سری کتاب هست در مورد زبان بدن و زبان صورت. اونها رو بخون. بعد عکس العمل بقیه رو میتونی بدون اینکه بگن پیش بینی کنی. 

در ضمن همون که گفتم. تا اجازه ندی تو رو بشناسن نمیتونن باهات صمیمی بشن. بعد هم فکر میکنن خودت رو میگیری و اهل دوستی نیستی. برای همین خودت رو براشون تشریح کن. بهشون بگو من سخت اعتماد میکنم. البته کار درستی هم میکنی ها. ولی اگر هم اعتماد کردی با احتیاط حرکت کن.

یه دوست خوب میتونه تو رو سر بلند و کامل ت کنه و میتونه بدتر خراب و ویرون ت کنه. پس اول از همه خودت رو هم بشناس ببین چه دوستی میخای داشته باشی.

راستی میدونی چه دوستی میخای داشته باشی؟ مثلا الان بهت بگن 10 تا دختر هستند با مشخصات فلان و بهمان، میتونی دست بزاری روی یکی شون و بگی این دقیقا همون چیزیه که میخام؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم خودت گفتی میخام بچه دار شم بعد اونو از زندگیم حذف کنم به هر حال موفق باشی

حذف این ن منظورم اینکه باشه واسه بچم ولی خودم بی حس هستم نسبت بهش

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
خب یه جورایی درون گرا میشی و گارد میگیری.... ببین با یکی که میخای دوست بشی درسته اول باید بشناسی ش ت ...

خودم فکر میکنم یکی از دلایلی که رفیق ندارم اینه که من اصلا تو فاز پسر و ... نیستم اونا هم باهام حال نمیکنن

اوه. خیلی وقت داری. کلی میتونی کتاب بخونی و کلاس بری برای شناخت دیگران. بالا بردن اعتماد به نفس خودت ...

من یه دوست پایه میخوام که بهم اهمیت بده و و من هرکاری براش میکنم متقابل باشه بتونم باهاش درد دل کنم مسخره بازی باهم انجام بدیم و اینکه من خودم خیلی آدم پایه ای هستم الان تو سرما تو گرما روز شب بهم بگن مثلا بریم بیرون میگم اوکی تو تاپیک فبلم گفتم اهل پسر نیستم ولی توی رفیق هایی که داشتم اونا دوست پسر داشتن و من پایه شون بودم عین این رفیقا مشاوره میدادم و هرکاری که فکر کنم یه رفیق می‌کنه برای دوستام کردم ولی نمی‌دونم چرا اونا باهام حال نمیکنن حتی من باهاشون انگشتر ست رفیقا خریدم ولی الان من موندم اون انگشتر💔 

آره میتونم

من خوبم خداروشکر ♥️ چه خبرا🗿

خداروشکر 😍❤

سلامتیت تو چخبر چه میکنی 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
امتحان میخونم  چند سالته  اهل کجایی

موفق باشی ❤ 

۱۸ اراک😄 تو چی 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
منم امتحان دارم ، کنکور دارم، تازه مدرسه نمونه هم هستم پوستم رو دارن میکنن

تو چقدر شبیه منی😶

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

مرسی عزیزم کنکور داری  من ۱۶ تهران

قربونت❤ نه خواهر پارسال کنکور دادم تموم شد 

خوشبختم 😍💕