2777
2789
عنوان

چون تو دختری ...🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست

راستش زیاد محدودیت نداشتم یعنی محدودیتام در حد نرمال بود مثلا بیشتر از ۱۰ بیرون نمون.اوایل ازدواج خیلی محدود شدم ولی الان دیگه خدارو شکر آزادم.مادرشوهرمم سر همین موضوع خیلی حرص میخوره.انگار ی عمره من جلوی اونو گرفتم که من میتونم برم بیرون ولی اون نمیتونه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم نمیزاره برم بیرون چون خیال کرده من سیندرلام تا برم میدزدنم 

همشون همین فکرو میکنن انگار همه پسرا منتظر نشستن تا دخترشون پاشو از خونه بزاره بیرون 😅

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش من یکم دعواییم

برای همین چند وقتی هست که دیگه کسی سر به سرم نمیزاره

ولی بازم کلی حرف می شنوم من کلی کار انجام بدم ناهار و اینا پسرخاله ام یه سیب بزاره تو ظرف میگن یاد بگیر

حالم و دارن بهم میزنن

می خوام پیاده برم کلاس بهم گیر میدن

کلاسه دقیقا جای خونه مونه پنج دقیقه فاصله اس

واسه رفتن به کتابخونه مشکل داشتن با هزار دعوا گذاشتن برم

خونه دوستام نمیتونم برم 

هوا یه ذره تاریک بشه زنگ پشت زنگ میزنن 

با کافه رفتن و رفیق داشتن به شدت مشکل دارن

تلفنی حرف میزنم میان فالگوش وایمیسن

دوچرخه نذاشتن سوار شم

توی پارک نذاشتن ورزش کنم

و 

و 

و 

و....

این جمله انقدر کلیشه ای هست که تکرار نمیشد توی خانه ها، ولی محدودیت خاصی نداشتم. 

ولی شنیدم که میگن 

نوار بهداشتیت رو قایم کن. 

بلند حرف نزن. 

و... راجع بهش زیاد تاپیک زدم.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

هعی

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)

من خودم نداشتم خیلی ولی چون دختر بودم حق نداشتم سیبیلامو بزنم هرچند با سیبیل بیشتر شبیه پسرا بودم در واقع باید بهم میگفتن سیبیلاتو بزن چون تو دختری🤪🤪

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
حونه بابام بودم میگفتن برو خونه شوهرت هر گوهی میخوای بخور اومدم خونه شوهر گفت اینجا خونه بابات نیس ه ...

بارش حق...

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 
😂🥲💔

بخدا دقیقا همین بود دیگه بگی نبود به همین برکت 🍳🍳🍳میزنم توسرت😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

یجا خوندم نوشته بود هر کاری رو با اجبار و تمسخر و دعوا به یه نفر تحمیل کنی بازم حتی اگه خوبم باشه اون انجام نمیده چون زات انسان از اجبار فراریه 

درسته که حالا حجاب از آدم محافطت میکنه و اینا

ولی باید یه فرد حق انتخاب داشته باشه مثلا به جای اجبار بهش توضیح بدن قانعش کنن جوری که خودشم لذت ببره از اون کار

تا اینجا که تقریبا همه محدودیت داشتن پس این دخترایی که بیرون میبینیم آزاد و بدون هییییچ محدودیتی کیان😂

فک کنم از یه سیاره دیگه اومدن🗿😁

دیوونه😂❤️ موافقم باهات برا منم همین بود والا 🥲💔

😂😂😂😂افرین دختر گل

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
یجا خوندم نوشته بود هر کاری رو با اجبار و تمسخر و دعوا به یه نفر تحمیل کنی بازم حتی اگه خوبم باشه او ...

دقیقا👌🏻