2777
2789
عنوان

گذشته همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 31 پست
الان اهل خیانت نیس؟چندسال ازدواج کردین؟

۹ ساله....نه چه خیانتی

مثل موم تو دست منه😃بچم انقدر مظلومه که حد نداره

برای من هرکاری میکنه...یعنی هرکاری

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من و شوهرم که باهم آشنا شدیم بعد یه مدت عاشق من شد برای همه اطرافیانش اصلا قابل باور نبود که فلانی ...

خداروشکر عزیزم خوشبختبت مستدام.حالا درگذشته اهل دوس دختر بوده زیاد ورابطه داشته مث چیزی که گفتم؟

اوه شوهرت فکر کنم الان هم شیطونه

😑😑😑😑😑چیشد که این فکرو کردی؟😂😂😂😂

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
خداروشکر عزیزم خوشبختبت مستدام.حالا درگذشته اهل دوس دختر بوده زیاد ورابطه داشته مث چیزی که گفتم؟

ببین وحشتناک دخترباز بود

باهمه یه هفته دو هفته دوست بود ول میکرد

گذشتش خیلی شلوغ بوده

ربطی نداره عزیزم

شوهر من فرشتست،...تمام حواسش به من و پسرمونه

همسر منم تو مجردیش فوق العاده شیطون بوده...ولی خداروشکر وقتی متاهل شدیم کلا عوض شد واقعا بهش اطمینام دارم....تا فامیلاش شنیدن ک میخواد زن بگیره میگفتن ببین اون دختر کیه ک اینو راضی ب ازدواج کرده🤣🤣ولی واقعا کاری نکردم کلا ۲ماهم دوست نبودیم

ببین مردها همه شیطونن

حالا مردهای اطراف شما لابد اینطوری ان همشون

شوهر من جزو همون چند درصد مردهای خیلی خوبه خدارو شکر