2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازمن بشنواین حرفو من استفاده کردم عزیزم خواهرانه بت میگم اره تا۳ماه پوستم صافتر وسفیدترشد من پوست صافی داشتم ولی تولوازم ارایشی بودم واینقد رومخم کارکرد باقیمت بالاهم هم معجزه هم گلدن کویین خریدم دخترخالمم بامن بود اون گلدن زد من معجزه میدونی بعدسه ماه که کرم تموم شد چیشد پوستم به حدی داغونه که هیج دکتری درمانش نکرد دخترخالم پراازمنافذباز وچاله چوله 

من حفره مانندشده یه قسمت پوستم چروک شد قرمز داغون شدیم من میدیدم توکامنتا گفتن استفاده نکتیداولش خوبه میگفتم نه پوستم من خوبه خراب نمیشه ولی همون شدالان دوساله تحت درمانم ولی خوب نشدم اعتمادبنفسمم ازدست دادم😓

. 🌻🌻💚
اگه همیشه استفاده کنم چی 😅

بازم پوستو ب مرور داغون میکنه مثلا پوست خیلی نازک و آسیب پذیر میشه ی حالت خیلی غیر طبیعی . ترکیبات اینجور کرما استاندارد نیست حتی جا خوندم ممکنه باعث سرطان بشه هیروکینون خیلی زیادی داره ک آسیب میزنه . ب نظرم ب جاش ی سرم ویتامین سی خوب بگیر . ی ابرسان و ضدافتاب 

ازمن بشنواین حرفو من استفاده کردم عزیزم خواهرانه بت میگم اره تا۳ماه پوستم صافتر وسفیدترشد من پوست صا ...

عزیزم پس خوب نیست ممنون از راهنماییت آن شاالله تو هم پوستت خوب بشه دوباره

عزیزم پس خوب نیست ممنون از راهنماییت آن شاالله تو هم پوستت خوب بشه دوباره

اصلا استفاده نکن 

بخدا ایتقدراشک ریختم ازبابت پوستم افتضاح شده دائم هم استفاده کنی بدترمیشه 

. 🌻🌻💚
نه سریع قطع کردم جوشام بزور خوب شد اگه بیشتر میزدم داعون میشد احتمالا ولی دلم پوست سفید میخواد کدر ش ...

پوست منم خوب نیست دورچشمام خیلی سیاهه پوستمم لک داره و زیادی سبزه ام همیشه کرم پودر میزنم میترسم اونم پوستم داغونت کنه 😔

اصلا استفاده نکن  بخدا ایتقدراشک ریختم ازبابت پوستم افتضاح شده دائم هم استفاده کنی بدترمیشه&nb ...

ای بابا منم پوستم اصلا خوب نیست دور چشمام سیاهه و پوستم خیلی تیره اس الانم میرم سرکار مجبورم هر روز کرم پودر بزنم میترسم داغونت بشه اینجوری گفتم شاید پوستم خوب بشه دیگه کرم پودر استفاده نکنم

ای بابا منم پوستم اصلا خوب نیست دور چشمام سیاهه و پوستم خیلی تیره اس الانم میرم سرکار مجبورم هر روز ...

برو دکتر پوست عزیزم پولی که مبخوای براکرم بدی برو یه دکتر خوب بادارو پوستت درمان کن

. 🌻🌻💚
دقیقا منم همینم دورچشام حلقه سیاه داره پوستم کدر شده هرکاری بگی کردم ولی...😑

نمیدونم انگار درمانی نداره من وحشت دارم کسی بدون کرم پودر منو ببینه از طرفیم دلم میخواد بدون ارایش راحت باشم چرا انقدر پوستمون داغونه همیشه حسرت اونهایی رو میخورم که راحت و بدون کرم میان بیرون