2821
2789
این مشکل از کبد میتونه باشه یا دستم ب شوینده حساسیت داره

منم دارم مومتازون بگیر مارک الوکوماد خوبه خیلی تاثیر داره تریامیسیولون ک‌دوستمون گفت زیاد برا اکزما مناسب نیس

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تمام کرم ها و پماد هایی که دوستان میگن خواهرم امتحان کرد جواب نداد که نداد چند سال درگیر بود ...اخرش کرم مرطوب کننده کامان نوع عسلش  اگزماهاشو از بین برد ...اگه گرفتی در استفادش مداومت کن شاید برای تو رو هم خوب کنه

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

منم دستم اگزما داره چند ساله

الان دستامو با صابون بچه فیروزه میشورم و از مایع دست شویی استفاده نمیکنم، از کرم مرطوب کننده حاوی اوره (۱۰ درصد) آردن استفاده میکنم (حواست باشه مرطوب کننده ای که برای دستت استفاده میکنی هیچ بو و رایحه ای نداشته باسه والا خارشش چندین برابر میشه ) الان دستام خیلی خیلی خوبه و هیچ خارشی نداره خداروشکر. موقع استفاده از کرم مرطوب کننده (بدون بو و رایحه) اصلا خساست به خرج نده، هر وقت دستاتو شستی یا احساس خشکی تو دستت کردی کرم بزن 

مستاجر خدا   
منم دستم اگزما داره چند ساله الان دستامو با صابون بچه فیروزه میشورم و از مایع دست شویی استفاده نمیک ...

حتما از کرم مرطوب کننده حاوی اوره (۱۰ درصد) بدون بو و رایحه استفاده بکن

مستاجر خدا   
حتما از کرم مرطوب کننده حاوی اوره (۱۰ درصد) بدون بو و رایحه استفاده بکن

حتما موقع استفاده از شوینده ها از دستکش استفاده کن

و مهمتر از همه اینکه اصلا نخارون دستت رو، خاروندن باعث میشه تحریک بشه و دیرتر خوب میشه، سعی کن تحمل کنی

مستاجر خدا   

🍁سلام خدمت دوستای مهربانم که ازنقاط شهرها هستن.شمارشم گزاشتم 09390265886  سالها  بود  درگیربیماری پسوریازیس صدف  قارچ پوستی بودم که ازقرص آمپولهای کورتون گرفته تاپمادهای مختلف که نتیجه ای نگرفتم باعوارض قرص های مختلف بدتر هم شدم..به لطف خدا طب سنتی معرفی کردن که کارش درمان پوستیهای مختلف پسوریازیس اگزماقارچ های پوستی لک صورت هست درمانش ستودنی هست.که هیچ درمانی نظیرش ندیدم..به لطف خدا درمانم بی نهایت جواب داد.پشیمون نمیشین تاخداهست امیدهست.

یه آقایی که تو کارطب سنتی هست معرفی کنم که خیلیها ازشون جواب گرفتن کارشون حرف نداره تودرمان اگزما..پسوریازیس ..قارچ پوستی ..بیماری های پوستی.. ستودنی هستن من که بی نهایت ازشون راضی بودم بعد چندین سال دارو دکترای مختلف به لطف پروردگار درمانم کردن شمارشم میزارم 09390265886

2824
2823
2791
2779
2792