2777
2789
عنوان

اولین باری که اشک پارتنرتونو دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 46 پست
داداش صیغه ای یعنی چی؟

دوست خیلی خیلی صمیمی ک مثل داداششه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

اینکه چرا دیر منو دیده  بود گفت ای کاش زودتر  دیده بودمت 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال پیش باهم بحث کردیم بهش گفتم ازت خسته شدم بسمه دیگه. نمیمونم تو این رابطه همونجا گریه کرد  ...

چقد تحت تاثیر قرار گرفتی،محبتت منو کشته😑

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
داداش صیغه ای یعنی چی؟

بادوست صمیمیش صیغه برادری خونده شده بودبینشون

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
اهااان  فکر کردم پدرش یه خانم صیغه داشته بچه اونه 😂

نه بابا😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
فکر کنم دو نفر با چند نفر با هم عقد اخوت و برادری می بندند 

فقددونفر فک کنم عیدغدیر صیغه میخونن

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

چهار جلسه ای  رفته بودم وشوو گف بیا حرکاتی ک بهت نشون داده رو نشونم بده یه حرکتی رفتم از دسترسم خارج شد که بگیرمش سرش خورد به دیوار نیمچه اشک همراه با اخم شدید و اون دندونای بهم سابیده اش که یعنی گرگ زخمی شده بود از چشش اتیش میبارد همونجا جا داشت خونمو بریزه 

وقتایی که یکی کنارم گریه میکنه خندم میگیره 😐همون موقعه خیلی خندم گرفته بود خیلی جلو خودمو گرفتم همیشه از خدا میخوام هیچ وقت همچین موقعیتی پیش نیاد من قدرت همدردی ندارم  سر دوستمم همچین اتفاقی افتاده که گریه کنه تو بغلم خندم بگیره 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
چقد تحت تاثیر قرار گرفتی،محبتت منو کشته😑

😐 

پسره گل میزد با همه لاس میزد خسته شده بودم ازش اون موقع که هزار تومن نداشت باهاش موندم ندید ولی وقتی وضعش خوب شد لاشی بازیاش شروع شد بهم زدم باهاش

همون tani_hatami.  بدون یه لیستی دارم،نمیکنم ریسکی کاری،به موقعش بخشنده ام…. به موقعش عصای موسی ام،به موقعش حرفامم دوستانن،به موقعش اخلاق لوس دارم،ولی اصلا احساسی نیستم…..منننن همیشه بوی خون دوست دارم💎 ادم بدای داستان همه الگومن….05:05🔒
نشنیده بودی؟!

نه واقعا ؛ حتی بالاتر گفتم فکر کردم برادر ناتنی از زن صیغه ای باباشه 😂😂 در این حد پرت بودم از مرحله ...

من زیاد تو مسائل دینی و شرعی اینا خوب نیستم .

فکر کنم همون پیمان برادری کتاب دینی هشتم نهم باشه . 

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️