2777
2789
دقیقا اونایی که فک میکردم از پیشرفتم خوشحالن همونا با ضررم کلی خوشحال شدن

گاهی وقتا دلم میخاد کلا برم جایی رندگی کنم که نه دوست دورم باشه نه دشمن 

با غریبه ها بهتر میشه کنار اومد دوست آشنا چشم دیدن خوشی و خوشبختی آدمو‌ ندارن

من خوشحالی بعضی ار اطرافیانم رو تو بدترین لحظه های زندگی دیدم واسه همین غربت رو تو شهر دیگه ترجیح میدم

موندم چرا برا خودشون چیزی نمیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم وام ازدواجم به باد رفت همه میگفتن واسه شما خیلی وام دادن رفت تو چشم خلق الله  اه چقدر مر ...

وای دقیقا ماام همینطور

از بچگی خیلی سختی کشیدم خیلی طولانیه بخام بگم ولی لطفا اگه میتونید برای خوشبختیم دعا کنید🙏🏻ممنون💕
سکه حبابه و ریزش قیمت داره اصلا برای پس انداز و سرمایه گذاری خوب نیس

نه کی گفته من دقیقا دوسال و نیم پیش هرچی جمع میکردم سکه می‌خریدم اونموقع سکه سه میلیون بود بعدازیکسال سکه شد دوازده تومن فروختم سودم کردم.سکه هم تاهمین چندوقت پیش همون نزدیکی دوازده تومن بعدازدوسال مونده بود.یه ماه پیش نزدیک پنجاه شصت تومن داشتیم همشو ربع سکه خریدیم پنج میلیون سیصدخریدیم درعرض یکی دوماه شد نه تومن  فروختیم.من خیلی ساله سکه میخرم و همیشه هم چندبرابر شده وسودکردم.

نه کی گفته من دقیقا دوسال و نیم پیش هرچی جمع میکردم سکه می‌خریدم اونموقع سکه سه میلیون بود بعدازیکسا ...

خود طلافروشام میگن سکه برای سرمایه گذاری طولانی مدت خوب نیس

اگه طلا خریده بودین بیشتر از این سود میکردین

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
خود طلافروشام میگن سکه برای سرمایه گذاری طولانی مدت خوب نیس اگه طلا خریده بودین بیشتر از این سود می ...

نمیدونم هرکی یه تجربه ای داره.من همیشه سکه خریدم همیشه هم کمه کم چهاربرابره قیمت خریدم فروختم.ولی طلاکلی ازقیمتش میوفته موقع فروش.مثلااگرمن پول سکه روطلامیخریدم نهایتش طلا۵۰۰تومن گرمی تواین چندماه گرون ترشدو ولی هر سکه ای که من خریدم روی هر کدوم ۴.۵میلیون سودکردم یعنی درعرض یکی دوماهی پولم دوبرابرشد‌.چندسال پیش هم هرسکه ای روچهاربرابرفروختم که این اتفاق هیچوقت باطلانمیوفتاد.این تجربه من بود تونزدیک به ده سال که دارم باپس اندازامون سکه میخرم.