2777
2789
عنوان

کاش میمیردم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست
ببخشید این و میگم ولی شوهرتون به نظر خیلی بی فرهنگه خوب می خواین خودتون و دخترتون برین نگران دیابت ...

ببین یه بچه روزی چهار بار تزریق همش به خودم دلداری میدادم که خدا رو شکر بدتر نشد این همه کودک سرطانی و بدتر این چیزی نیست تزریق کم درد با رعایت تغذیه اما مگه من چقدر قوی ام اینطوری با این مسایل کنار بیام دیشب پسرم نزدیک بود از سرفه خفه بشه اونم سر من داد میزد کم اوردم واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه عزیزم  چند وقت برو خونه مادرت  تنهاش بزار

خونه قدیمی مادرمم دادن به ما زندگی کنیم هروز با گریه و داد میرم خونه مامانم 

دیشب بابام‌گفت ابرو داریم اینطوری میکنین شما

ببین یه بچه روزی چهار بار تزریق همش به خودم دلداری میدادم که خدا رو شکر بدتر نشد این همه کودک سرطانی ...

امیدوارم وضع بهتر بشه

فشار زیادی روتونه از مادر و پدرتون نمی تونین کمک بگیرید؟مثلا بعضی وقت ها یکی از فرزنداتون رو نگهدارن؟اینجوری فکر کنم راحت تر باشین

بیست و‌چهار ساعت خونه اونام که 

خوب نظری ندارم دیگه

راستش مامان منم خیلی فشار روش بوده و الان که بزرگ شدیم فشارروش کمتر شده همیشه ناراحته که چرا مادر پدرش کمکش نکردن برای همین گفتم

پی اونایی که یکی دو سال دیابت داشتن بعد خوب شدن چطوریه؟؟ سه تا شون دیدم از نزدیک

سلام..میشه باهام حرف بزنی؟دختر ۵سالم دیابت گرفته دارم سکته میکنممم..هیچ امیدی ب خوب شدنش نیست؟

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee