2777
2789
عنوان

من زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 42 پست

عکسم که نمیدی 

بنظرمن تواین سن بعضی دخترا احساس زشتی میکنن.شایدم خانوادت زشتیاتو به روت اوردن

درهرصورت همه رو خدا آفریده شماهم احتمالا اعتمادبنفست خیلی پایینه.

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین زیبایی نسبیه

شاید از نظر خودت خوشگل نباشی ولی ب چشم کسی قشنگ بیای

همین طور ک بعضیا خیلی اعتماد به سقف دارن و حس میکنن خوشگلن ولی ممکنه ب چشم ما قشنگ نباشن

چون هر کسی یه سلیقه داره و یه چیزو زیبا میدونه

💫 همیشه شاد باش ، بیهوده ترین روزها ، روزی است ک در آن نخندیده باشیم 💫
ببین زیبایی نسبیه شاید از نظر خودت خوشگل نباشی ولی ب چشم کسی قشنگ بیای همین طور ک بعضیا خیلی اعتما ...

ددقدقیقا سلیقه ها خیلی متفاوته  اون طور که ما فکر میکنیم نیست آدما متفاوت اند...‌‌

اسی خودت و ناراحت نکن تو خوشگلی اگرم چیزایی هست ک دوسنداری خب درستشون کن موهات و کراتین کن مثلا ب پوستت برس دماغ هم یکم بزرگتر میشی عملش کن ولی هیچوقت ب خودت نگو زشت 

نه عزیزم اصلا اونجوری که خودت میگفتی نیستی.خیلی بهتری.ابروهاتو مرتب کنی با یه آرایش کم خیلی قشنگ ترم میشی.بعد حالا کم کم شروع می‌کنی روی صورتت تغییر ایجاد میکنی تا ایده آل بشی از نظر خودت.مثلا روی پوستت کار کنی یا بینید رو عمل کنی یا آنزیم بزنی.یا لباتو سانترال کنی.درکل شما زشت نیستی عزیزم اصلاا  

🦷👩🏻‍⚕️Dental student