asadzade2907 مدیر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 عنوان فیلم ترسناک😱😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 21 پست بهم معرفی کنین و بگین چطور دانلود کنم مچکرممممم بوس بهتون❤️ ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙 1401/10/18 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اانیس عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1142 تو چه ژانر هایی؟؟ علاقه زیادی ب جن دارم کلا دوس دارم درموردشون بشنوم بخونم فیلم ببینم برام جالبن یجوراییم میترسم 😂ولی برام مهم نیست ولی یسری فیلم ترسناکم هستن ک جالبن البته خچ اشام و این چرت و پرتا نه ها آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
اانیس عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1142 امیتی ویل رو ببین تا یه هفته نمیخوابی احضار ۳ اگه ندیدی ببین لبخند هم بعد اینا خوبه حلقه ... بجز اخری همه رو دیدم سجین جن گیری لبخند قشنگن آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
ma_asheg عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 3191 علاقه زیادی ب جن دارم کلا دوس دارم درموردشون بشنوم بخونم فیلم ببینم برام جالبن یجوراییم میترسم 😂ولی ... تو گوگل بزن سعید والکوور تو یوتوب یا اینستا دنیالش کن عااالیه حتی فیلمم میسازه خودش من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اانیس عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 1142 تو گوگل بزن سعید والکوور تو یوتوب یا اینستا دنیالش کن عااالیه حتی فیلمم میسازه خودش همین ک شبا تو جاده ها میچرخه فیلم میگیره ؟ آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
ma_asheg عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 3191 همین ک شبا تو جاده ها میچرخه فیلم میگیره ؟ ن فقط تو جاده..هررجایی تو خونش احضار چیزای مختلف دیگهیا ماجراهارو خودش باز میکنه و توضیح میده جریان چی بودن و اولتی قیلماشم کلیپ از جنا و ارواح نشون میده من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11891 دلهره آور هم اگه میشناسید بگید سکوت مطلق یا مرگبارخاموشی یا چراغهای خاموشخانه حهنمی 1 و 2قطع نکننفر بعدی تو هستیشهری با غروب ترسناکفقط تو تاریکی ببینشون
00نقره00 عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1632 سکوت مطلق یا مرگبار خاموشی یا چراغهای خاموش خانه حهنمی 1 و 2 قطع نکن نفر بعدی تو هستی شهر ... مرسی🧡🧡 Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away