2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا تو عروسیا هم نمیرقصی؟

عروسی هامون مختلط نیس ندیده اون ،ولی در کل تنهایی خیلی میرقصم اصلا روزمو با رقص شروع میکنم ،حین اشپزی و کارام هم  میرقصم یعنی در این حد دوس دارم ،گاهی رقصم میاد دوست دارم بلند شه بره بیرون تا تنهایی برقصم ،یعنی در این حد دورم ازش ،دردناک نیس🥲

من چادریم ونمازم رو هم میخونم اما اهل رقص و آهنگ هم هستم ولی اون بدش میاد وگناه می‌دونه این چیزارو

من خودم یه مدت رقص و ترک کردم ولی نتونستم توانایی اش و نداشتم

اما اگه میتونی قانعش کنی بکن چون اعتقاد خودته دیگه

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
 عروسی هامون مختلط نیس ندیده اون ،ولی در کل تنهایی خیلی میرقصم اصلا روزمو با رقص شروع میکنم ،حی ...

نه بابا سخت نگیر من حالا عاشق اینم جلوش برقصم ولی اون اصلا این چیزا رو نمیفهمه😂😂

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
کلا معذبم برقصم ،همش ایراد میگیره از همه چی روم نمیشه برقصم ،یه بار رقصیدم گفت ساده اس خوب نیس ،در ح ...

و منی که اصلا بلد نیستم و استعدادم تو این یه مورد صفره🙁

خداوندا : از داشته های  ارزشمندزندگی ام جانم اولین چیزی باشدکه میگیری
من خودم یه مدت رقص و ترک کردم ولی نتونستم توانایی اش و نداشتم اما اگه میتونی قانعش کنی بکن چون ا ...

نمیدونم ولی خیلی برا عذاب اوره بعضیا الان مسخرم میکنن که چه دغدغه ای داری وفلان ولی واقعا برا من خیلی اذیت کنندس 

نمیدونم ولی خیلی برا عذاب اوره بعضیا الان مسخرم میکنن که چه دغدغه ای داری وفلان ولی واقعا برا من خیل ...

نه اتفاقا دغدغه مهمیه همسرت چون مذهبیه بقیه ممکنه حتی تیکه هم بندازن ولی اگه بین خودتون حل کنید چیزی نمیشه یه مورد دیدم اینجوری

من اصلا رقص بلد نیستم

چیکار کنم؟😣😣

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
خوب خوبه دیگه ،من شوهرم برو بر نگاه میکنه ایراد میگیره

همسر من ایراد نمیگیره ها ولی مثلاً این حس لذت هم نداره از رقصم

2790
2778
2791
2779
2792