2777
2789
عنوان

بی غیرته؟ + عکس😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 52 پست

دوست داشتی اشکتو در بیاره و فحش محش بده؟ یا بره با یارو دعوا کنه آبروتو ببره؟ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مردا خیلی زود متوحه منظوربد طرف میشن شاید منظوری نداشته.......

ماعم ی شب باشوهرم وپسرم رفتیم پل خواجو پرازتوریست بود ی آقای جوون ب شدت ب من زل زده بود ونگاه میکرد من چادری بودم اون موقع....اون آقاهم انگارعکاس بود و خارجی....ب شوهرم گفتم این چشه چرا اینطور نگاه میکنه....کفت طوری نیست احتمالا پوششت واسش جالبه.....منم قبلش گفتم لابدمیره میزنتش🤣🤣🤣🤣

غیرت نداره روت  دختر

وگرنه مردی که زنی رو واقعا عشقش بدونه بادیدن این پیام کم کمش اون مرتیکه الدنگ رو جرواجر میداد، من الان مخم گیریپاژ کرد آب روغن قاطی کردم جا نامزدت، خیلی سیب زمینیه ها😑✋🏻

کشتی خاکی برا همه یه شرط بندیه، اما برا من جنگه! من کشتی میگیرم که بگم منم هستم🤼‍♂️ من یه نفر نیستم ، دو هزار تا دردم ولی سوختم، سوخت جته✈️ دمتون گرم رفیقای باحال داش خلیل و سعید و لالی و نیم بطری! ما به دریا به طوفان میدیم💪🏻یه اکیپ ناب که پرچم بالاتر از برج میلاد، کشته میداد…لیانشامپو دوش نمیاد، فرق داریم منو تو بچه ننه، تو‌ اهل کتابی و‌ من عشق قمه 🔪درسخون نبودیم لاتی بلدیم، هم گنگمون بالاس هم شرطلبیم… پس حواست باشه سرت پایین، رد شدی بگو🤚🏻نوکرتم دایی✋🏻چیزیم واسه ی باخت نداریم جز یه رفیق ته تغاری، مش جاوید حرف نداری!🚶🏻‍♂️ نوش جونت حاجی نوش جونت! بلا به دور چشم حسودا کور، نیش زبونا رو طلا بدون، خدا بیامرزه مادرتو ، نیست که ببینه پسرشو، قهرمانه یک شهره، سفت و سخته مثل صخره! دمت گرم، شکوفه زدی از دل سنگ، تو دل تاریکی رو زدی منگ ، مثل ما نشدی گیره بنگ، پیش خودت نگی تکی تنهایی، خلوت شد دورت چند گاهی، چند تا رفیق قراضه داری که لب تر کنی پیشتن دایی، روی خاکریزه باورات وایسادی، پنج تا رفیقه جون فدات، مش جاوید💪🏻جاوید: ولی داش سعید اونجا، اینجا نیستا! بنگ منگ تعطیله هاااا ؟ داش خلیل: جاوید دادا درسته ما باکلاس نیستیم ولی اداشو بلدیم دربیاریم….جاوید: دمتون گرم، کفتونه! ✋🏻 تیرهوایی دارین مشدی هستین دادا، لیانشامپو شیییییره🦁
کرم داری همچین شاتی رو نشون شوهرت میدی؟؟؟ شوهر من بود اکانتم کلا دلیت میزد صرفا بخاطر این شخص

اخه چون میدونم ب هیچ جاش نیس نشونش دادم 

حتی بهش گفتم فلانی بهم شماره داد گفت ولش کن تو ک زنگ نمیزنی 😐

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

ازت زیادی مطمن بخاطر این براش مهم نیست... خیلی هم خوبه

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️