2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چیز دیگ زدی یا ن ..خوشگلی ولی الانم قیافت مصنوعی .بمظرم خوبی کلا....نزن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منم دوست دارم پروتز دائم گونه انجام بدم همون کاشت گونه‌ . استرس دارم ببینم خوب میشم یانه؟ روبرو گونه هام بد نیس ولی نیم رخ گونه ندارم صافه ‌‌. صورتمم  بیضی س ولی پره

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
اينو ببين شايد پشيمون شدي بعد: قبل

این فکد کنم بوکال فت کرده و زاویه زده همینجوریشم زشت بود چشاش مثه کو.ن مرغ بود چه داغونتر شده

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
پشمای من اونجا چیکار میکنه 

چیکار کنم همه جا برات میبرمشون ک نریزن 🤣🤣🤣

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
اينو ببين شايد پشيمون شدي بعد: قبل

هزینه کاشت گونه چقده تو استان ها یا تهران؟ قیمت حدودی رو چنده

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
این فکد کنم بوکال فت کرده و زاویه زده همینجوریشم زشت بود چشاش مثه کو.ن مرغ بود چه داغونتر شده

نه بوكال فت نكرده گونه هاشو برجسته كرده زاويه سازي فك با تزريق كرده و همچنين چونه شو تزريق كرده صورتش انقد دراز بي قواره شده

هزینه کاشت گونه چقده تو استان ها یا تهران؟ قیمت حدودی رو چنده

كاشت نميدونم چيه

ولي تزريق ژل هر سيسي ما تبريزيم حدود دو مليونه 

فقط گونه بخوايي تزريق كني كم كم بايد ٦ سيسي اينا تزريق كني اونم يسال ماندگاري نهايتش داشته باشه

چربي هم تزريق كني احتمالا ١٥ مليون اينا باشه دقيق نميدونم

كاشت نميدونم چيه ولي تزريق ژل هر سيسي ما تبريزيم حدود دو مليونه  فقط گونه بخوايي تزريق كني كم ...

اوف ج گرون . ما سمنانیم از ۷۰۰ داره ۹۰۰ داره ۱۲۰۰ داره . 

اوف ج گرون . ما سمنانیم از ۷۰۰ داره ۹۰۰ داره ۱۲۰۰ داره . 

گرون شده

من تا حالا ژل تزريق نكردم 

ليزر ميرم يه كلينيك اونجا اين قيمت تزريق ميكنم البته ماندگار تزين ژلشون رو ميگفتن اين قيمته باز دقيق من نميدونم جاهاي ديگه چطوريه

يكي گونه هاشو همونجا با يذره خط خنده و زير چشم زد ١٦ مليون شد

گرون شده من تا حالا ژل تزريق نكردم  ليزر ميرم يه كلينيك اونجا اين قيمت تزريق ميكنم البته ماند ...

اوف چقد گرونه