2777
2789
عنوان

اگه .....

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 29 پست
با بد آدمایی طرفم دروغگو حقه باز هوچی فتنه واکنشم چی باشه از خدا خواستم فقط نشونشون بده مکر چیه

منی که دیدم زن عموم اون همه مامانم و اذیت کرد چ سرش اومد 

بسپار ب خدا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چت درمورد جاري بوده كه خوندن؟

یکی دوتا از پیام ها در مورد دوتا جاری بوده 

کلا برای اینها بی احترامی تفریحه

برادر جاریم تو گروه پسرای فامیل عکس و صدای پدرمو مسخره کرده و خونم بعد ۱۲ سال بی احترامی های واضح به جوش اومد و مجبور شدم پیام بدم

چون شوهر خواهرشوهرم هم سابقه فضولی داره فک کردم حداقل واتساپش رمز داره و امن تره

اگه چیزی گفتن از خودت دفاع کن اصلا تا چیزی نگفتن بروی خودت نیار اهمیتی بهشون نده و سرد برخورد کن و ا ...

خیلیممنونم ازت فکر خودمم همینه

فک میگنم تمام این مدت سعیشون این بوده صدای منو دربیارن و بازی رو با مدرک دست بگیرن

پا روی تعصبم که پدر مریضم بود گذاشتن

یکی دوتا از پیام ها در مورد دوتا جاری بوده  کلا برای اینها بی احترامی تفریحه برادر جاریم تو گ ...

كاش حضوري صحبت ميكردي ولي حالا كار از كار گذشته

ب نظرم خيلي ريلكس باش اگر چيزي گفتن بگو كه ازشون دلخوري و خوب شد كه خودتون رفتيد خونديد بقيه دلخورياتم بگو كه سبك بشي و قضيه حل و فصل شه

(با لحن ملايم😊)

هيچ وقت با اس ام اس و تلفني مشكلات رو حل نكنيم خيلي سو تفاهم پيش مياد …الانم فقط باهاش فيس تو فيس حر ...

دقیقا ممنونم مهربونم 

برام دعا کنین از دست حقه های این آدم های حسود و فتنه در امان بمونم خودم و بچه مو و شوهرم 

كاش حضوري صحبت ميكردي ولي حالا كار از كار گذشته ب نظرم خيلي ريلكس باش اگر چيزي گفتن بگو كه ازش ...

آخه بنظرت اول باید قبول کنن فضولی کردن بعد باهاشون گفت و گو کرد

با کسی که کار خودش رو قبول نداره خب بقیه کارهاشونم مشابه همین فضولیشونه 

خب زیر اوناهم میزنن دیگه 

بنظرتون بگم اگه پسرتو واتساپ رو باز کرده پس پسر من هم اون پیامها رو فرستاده

من به جات بودم به جای گلگی، بی محلی می کردم.... 

۱۲ ساله همین کارو کردم فقط خندیدم و بی تفاوت 

اتفاق هاییکه اگه تعریف کنم میگین مگه اینهمه آدم خونسرد و بخشنده میشه

ولی رو پدرم خیلی حساسم 

نتونستم تحمل کنم 

اول بخاطر جدا شدنم از خانواده شوعر که تو یه ساختمون بودیم مادرشوهرم بهم پیام داد که گور بابات 

بعد هم بی احترامی بزرگ برادر جاریم به پدرم

من اینقدر ساده م که حتی از جاری کوچیک حلالیت خواستم که موضوع مربوط به اون رو جاری بزرگه خونده

با اینکه باهم همدستن

با اینکه هردو پشت سرهم حرف های خیلی بدی پیش من زدن که مثلا با من صمیمی بشن و اون یکی تک بمونه ولی من نه بهشون رو دادم و نه حرفاشونو خبرچینی کردم برای اون یکی 

منی که دیدم زن عموم اون همه مامانم و اذیت کرد چ سرش اومد  بسپار ب خدا

بله همینطوره این جاری من هم زندگیش پر از گره و مشکله 

ولی دست از کاراش بر نمیداره 

خدا خودش سر عقلش بیاره

آخه بنظرت اول باید قبول کنن فضولی کردن بعد باهاشون گفت و گو کرد با کسی که کار خودش رو قبول نداره خب ...

احتمالشم هست خواهرشوهرت خودش نشون داده باشه

اصلا اگه پسرشم باز كرده باشه بگو ديگه بدتر چجوري بچه تربيت كردي كه ميره سر گوشي بقيه فضولي

يا بگو بچه از مادرش ياد ميگيره

اول ب روي خودت نيار اما اگه حرفي زدن قشنگ همه ي حرفاتو بزن كه چيزي تو دلت نمونه

بچه ها اگه حرفی سیاستی داشتین که فک میکنین  به دردم بخوره پیغام بزارین حتما میخونم 

برای سلامتی بچه تودلیم و پسرم دعاکنین

و در امان موندن از چشم بد و انرژی های منفی

انشااله همیشه سلامت و خوشبخت ترین باشین 

احتمالشم هست خواهرشوهرت خودش نشون داده باشه اصلا اگه پسرشم باز كرده باشه بگو ديگه بدتر چجوري بچه تر ...

میدونی چیه به این نتیجه رسیدم که حرف زدن با این آدم ها مثل گل لگد کردنه یا دور خودت چرخیدن

چون میزنن زیرش حتی چیزهای خیلی واضح

مثلا جاری کوچیکه از سیسمونی پسرم فیلم گرفت حتی من گفتم بزار روسری سرم کنم(یعنی به روش آوردم که داری فیلم میگیری حالا احازه گرفتن به کنار ،من آدم سختگیری نیستم)

بعد که بهش گفتم برام بفرست گفت من اصلا گوشی دستم نگرفتم اصلا فیلم نگرفتم 

و بعد کلی چک و چونه گفت آره خوشم اومد فیلم گرفتم 

گفتم بابا من با فیلم گرفتنت کاری ندارم با اینکه صاف تو چشام نگاه میکنی و میگی فیلم نگرفتم هنگ کردم