2777
2789
من خودم مهرماهیم از ی اخلاقم ب شدت متنفرم اینکه بیش از حد مهربونم و این باعث شده همه هر جسارتی داشت ...

مغرور بودن رو برای دخترا دوس دارم 🌹

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
مغرور بودن رو برای دخترا دوس دارم 🌹

ار من ک اصلا باج نمیدم ب هیچکس خیلی مغرورم ن اینکه خودم سر بدونم ازهمه.. ب خانواده شوهرم خیلی خیلی مغرورم چون ظرفیت ندارن

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلخره دمدمی هستیم یا متعادل؟

متعادل از این لحاظ که تو کارهای خودشون عاقلانه رفتار میکنند نه افراطی هستن نه از اون ور بوم می افتند کلا باید کف ترازوشون بهم نخوره 

اما دمدی مزاج بودن تو ذات شونه یک روز پر انرژین یک روز کلا کسل 

یک روز حوصله یکی و دارن دفعه بعد ندارن 

یک روز قطعی انتخاب شون یک چیز دفعه بعد اون انتخاب و اصلا قبول ندارن

میخوان یجا برن بفرض مسافرتی مهمونی .... از لحظه اول تا اخر رفتنشون قطعی نیست ممکنه کف ترازوشون همون روز میزون نباشه و ثانیه ۹۹ سفر و بیخیال بشن

متعادل از این لحاظ که تو کارهای خودشون عاقلانه رفتار میکنند نه افراطی هستن نه از اون ور بوم می افتند ...

آخ آخ اینجوری چه سخخته !!!!

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
متعادل از این لحاظ که تو کارهای خودشون عاقلانه رفتار میکنند نه افراطی هستن نه از اون ور بوم می افتند ...

دقیقا خود خودمم😁😁😁

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین