2777
2789
عنوان

امروز امتحان فیزیک دادم خیلی بد دادم خیلی💔🤕😭

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 34 پست
منم نتونستم بنویسم سه تا درس موندم شهریور نتونستم قبول شم موندم دی دوتاش ۱۰ یکیش ۸ با تبصره فارغ ا ...

هشت نمره برگه ؟ 

یا سالیانه؟ 

من مستمرم بیسته فک کنم زیر هفتم بگیرم قبول بشم

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر مدرسه  الان دانشگاهم هیچ تغییری نکردم گداشتم شب امتحان

شب امتحان بودن خیلییییی بده 

خودمم این عادت رو دارم

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
فیزیک خیلی سخته؟؟ خوب بخونی امیدی بهش هست؟؟

خوب بخونی میتونی بیست بشی 

من گذاشتم شب امتحان

منم شنبه بعدی دارم از الان غصم گرفتهه هیچی بلد نیستم  دوازدهمم خیلی سختههه

از الان بخون 

اصلااااا نزار شب امتحان

فدا سرت واسه این چیزا خودتو عضیت نکن یه زمانی ما هم حساس بودیم و فلان و خلاصه خیلی خودم حرص دادم و اخر سر فهمیدیم که همش الکیه قرار نیس همه تو درس موفق بشن اگه خدای ناکرده افتادی ایشالله ترم بعد جبران می کنی لذت ببر از دنیا پوج بی خود💔

همون دختر مهر ماهی که باز تعلیق شد🥺🥺 درسته اومدم ولی بقولی دیگه به درد نمی خوره💔💔 جایی که...
واسه کنکور چی

با تمرین میشه درصد خوبی زد قطعا

فدا سرت واسه این چیزا خودتو عضیت نکن یه زمانی ما هم حساس بودیم و فلان و خلاصه خیلی خودم حرص دادم و ا ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم 

آخه میدونی من می‌خوام مهاجرت کنم 

و برای مهاجرت باید دیپلمم رو زودتر بگیرم 

عزبزم نهایی هستی؟؟چجوربودسوالا؟؟امسال خیلی نکات ریز اورده بودن وسخت...

اره نهاییم 

اره فیزیک سخت بود واقعا

هشت نمره برگه ؟  یا سالیانه؟  من مستمرم بیسته فک کنم زیر هفتم بگیرم قبول بشم

وقتی میمونی شهریور یا دی دیگه مستمر طول سال برات حساب نمیشه یه برگه خشک و خالی ۱۰ بگیری قبولی اگه تو کلاس هایی که میزارن شرکت کنی مستمر بهت میدن و فکر کنم با هفت و خورده ایی قبولی

اگه اشتباه نکنم هفت و خورده ایی واسه تک ماده بود🤔

دقیق یادم نیس ولی خودتون یه پرس و جویی رکنید

.

وقتی میمونی شهریور یا دی دیگه مستمر طول سال برات حساب نمیشه یه برگه خشک و خالی ۱۰ بگیری قبولی اگه تو ...

مدیر مدرسه به من گفت کلاس رو حضوری بنویس اما نیا تا مستمر بهت بیست بدیم 

شما نمره برگتون شد هشت؟