2777
2789
عنوان

امروز با یه پسره بیرون رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 70 پست
حبیب؟😂

ن ارسطو 😂 حبیب هم باحال بود نمیتونم الانم نخندم. میگف ببخشید شما منظورتون ازین که توی این همه جمعیت بمن گفتین سلام خوبی چی بود؟ اگه راستشو بگین ب نفعتونه اگه نه دودش تو چشم خودتون رفته 😌😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بقیه چطور دوست میشن من یه دوست معمولی میخوام چطور پیدا کنم

واقعا سخته رفیق پسر پیداکردن

من یه رفیق پسر دارم ک همکلاسی خواهرمه خیلیی باهم رفیقیم هیچ وقتم هیچ حسی ب هم نداشتیم و تو مسائل احساسی باهام دردودل میکنه و مث دوتا دختر باهم خوبیم و رفیقیم ولی خدایی خودش ههم خیلی ادم متشخص و باشعوریه ک هیچ وقت پاشو ازگلیمش درازتر نکرده 

ببخشید ولی چقد احمقی حتی بلد نیستی چجوری به هدفت برسی وقتی پارتی میخای واسه اداره باید حداقل ادایه ازدواجیارو در میاوردی که کارت بیوفته جلو بعد ولش میکردی

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
ببخشید ولی چقد احمقی حتی بلد نیستی چجوری به هدفت برسی وقتی پارتی میخای واسه اداره باید حداقل ادایه ا ...

چرا دنبال منفعت و دنبال بازی دادنین ی عده؟

خیلی کار بدیه ها

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡