2777
2789
عنوان

باکره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 70 پست

اینکارو نکن

اگرم یه روزی به روت اورد گفت پس چرا نگرفتی بگو میخواستم ببینم تو چقدر در موردم مطمئنی 

نه انگاااار شک داری به من 

بعدم کولی بازی دربیار و خودتو بزن به غش

تا اطلاعات رایگان بعدی خدانگهدار😐

اصن بگیرین

یه کارت صدآفرینم بزنین زیرش از دیوار اتاقتون آویزون کنین که همه ببینن😒😒😒

انقد حرصم میگیره از این چیزا که حد نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه اینم حرفیه ولی واقعا منظورم از گواهی گرفتن این نبود که بگم باکره ام یا نه چون میدونم باکره ام و ...

دقیقا همینو بگو 

منم خیلی دوس دارم بدونم نوعشو و باهاش آشنا بشم 

اینطوری برا رابطه بهتر میدونی 

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

کاش من اینو انجام دادم بودم همیشه میگفتم خدا چرا اینجورکردی باهام😭😭برگردم عقب انجام میدم اخه شب عروسی خونی نیومد فقط چندروزبعدش درحدیه قطره شوهرم فکرمیکردوبارها به رو خودم وخانوادم آورد که چرا خون نیومده😔😔کاش میدونست که قرارنیست مال همه خون بیاد

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
از بس مثل مامان من هول بوده دیگه .من استاد دانشگاه بودم زمانیکه شوهر کردم مامانم به جاری فتنه ی من گ ...

شوهر و خانواده شوهر منم چیزی نمیخواستن 

مادر خودم هی اصرار میکرد

کاش من اینو انجام دادم بودم همیشه میگفتم خدا چرا اینجورکردی باهام😭😭برگردم عقب انجام میدم اخه ...

اگه بری و بدونی چیه خیلی خوبه خودت راحتی مثل معاینه چشم چ فرقی داره اما ن برای ثابت کردن 

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
خیلی استرس گرفتم حالا چه گورم بکنم 🙀

هیچی استرس چی ؟؟؟ 

ول کن دیگه اونم یادش میره توهم پیگیر نباش 

اما از من به شما نصیحت یکم درباره نحوه ی زندگیت بشین فکر کن این سبک حرفات یکم جای نگرانی داره اینکه ایده ای برای زندگی مشترک و جایگاهت نداری 

الانم هیچ چی نمیشه اگر پیگیر نشد که هیچ اما اگر اصرار کرد نرو و بگو من با رفتنش مشکل ندارم اما تو برای اثبات چی میخوای منو بفرستی ؟ اتفاقا توقع داشتم ازت که بگی این حرفا چیه میزنی و من بهت اطمینان دارم شرمنده اش کن از خواسته اش یکم بدجنسیه اما چاره ای نیست 

اگه بری و بدونی چیه خیلی خوبه خودت راحتی مثل معاینه چشم چ فرقی داره اما ن برای ثابت کردن 

الان ۱۰سال گذشته ولی حرفاش یادم نمیره چنتازایمان داشتم😔

الان ۱۰سال گذشته ولی حرفاش یادم نمیره چنتازایمان داشتم😔

🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهرت ک خیلی حرف بدی زده واقعا

معذرت میخوام ولی شوهر شما بیشعوره گواهی هم می‌گرفتی ممکن بود بهانه دیگه ای داشته باشه

ولی خیلی حس بدی بود اون حرفا هرشب میگفت خدایا چرانشد😭

🤦‍♀️🤦‍♀️ شوهرت ک خیلی حرف بدی زده واقعا

اره کاش حداقل ب خانواده نمیگفت منت گذاشت سرمون ک منو قبول کرده 😭😭