2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 39 پست
آها ببخشید.نه آزمایشات رو دکتر مرکز ابن سینا واس تشکیل پرونده نگه داشت.تو از مایش اول گفتن مقدار اسپ ...

عزیزم حتما از مدارکت عکس بگیر تو گوشی نگه دار. 

فکر کنم سایت ابن سینا که برین میتونین پی دی اف ازمایش رو بگیرین. 

موروفولوژی و تحرک اسپرم هم خوب بود؟ 

این روزا اکثر ناباروری ها علت مردانه داره. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم حتما از مدارکت عکس بگیر تو گوشی نگه دار.  فکر کنم سایت ابن سینا که برین میتونین پی دی اف ...

پیدا کردم🙈

انقد این مدت از و سونو داشتیم قاطی کردم دیگ.تو گوشیم دارم عکسشونو

تا خدا بنده نواز است،به خلقش چ نیاز؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکررررر.... خیالم راحت شد. با وجود واریکوسل اسپرم ها وضعیت شون خوبه. اونم توی ابن سینا که میگن خیلی سختگیرانه انالیز میکنه. 

ان شاءالله همین روزا مامان میشی... 

از همین الان بهت تبریک میگم... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
این اولین ازمایش

خیلی پبشرفتش عالی بوده خداروشکر. 

خیلی پبشرفتش عالی بوده خداروشکر. 

باور میکنید من خودم آزمایش بقیه رو خیلی خوب میتونم تحلیل کنم و...

ولی مال خودمونو دستم میلرزه🙈اصن سردرنمیارم

وای چ انرژیه مثبتیه ممنونم واقعا

اخه من انقدر ازمایش بد دیدم که اول گفتی واریکوسل گفتم خدا به دادش برسه... شوهر من واریکوسل هم نداره اما ازمایش خوب نیست... 

دوستام پنج شش ساله درگیر این ماجران. از بس اسپرم لعنتی به دارو بد جواب میده. 

شما همسرتون داروی ویژه ای استفاده کردن؟ 

ان شاءالله که الان باردار باشی یا همین ماه جدید بشی. 

باور میکنید من خودم آزمایش بقیه رو خیلی خوب میتونم تحلیل کنم و... ولی مال خودمونو دستم میلرزه🙈اصن ...

خداروشکر توی ازمایش دوم تعداد اسپرم همسر شما عالی شده. اولی هم تعداد نرمال بود. خداقل باید در هر نیلی لیتر 15 ملیون باشه که واسه شما هست. مورفولوژی نرمال هم طبق انالیز ابن سینا باید حداقل 4 درصد نرمال باشه. توی ازمایش اول برای شما یک درصد و ازمایش دوم 2% شده. دو درصد اسپرم سالم میدونی چند ملیون میشه؟ خیالت راحت این ازمایش مشکلی نداره. عالیتر هم ان شاءالله بشه. 

الهی که خودتم فولیکول قوی و سالم تولید کنی و یه تودلی سالم و صالح با هر جنسیتی که میخوای نصیبت بشه. 

اخه من انقدر ازمایش بد دیدم که اول گفتی واریکوسل گفتم خدا به دادش برسه... شوهر من واریکوسل هم نداره ...

بین آزمایش اول و دومش هیچ دارویی مصرف نکرد.

فقط این پزشکی که الان رفتیم پیشش گفت به هیچ وجه حتی از کنار آدمای سیگاری و قلیونی هم رد نشو.و فقط غذاهای گرم بخور.کلم بروکلی رو تاکید کرد و ی قرص تقویتی نوشت که روزی سه تا تو وعده ی نهار بخوره.

قرص BLOO MAX

بهمون گفت شما مشکلی ندارید حالا اینکه ۵ساله اقدامی و نشده حتما موعدش نبوده

انشاالله خدا چشم همه ی اونایی که دلشون نی نی میخواد و با ی بچه ی سالم و صالح روشن کنه🙏

خداروشکر توی ازمایش دوم تعداد اسپرم همسر شما عالی شده. اولی هم تعداد نرمال بود. خداقل باید در هر نیل ...

قربونت عزیزم.ممنون از انرژی خوبت.

انشاالله شما هم به خواسته ی دلت برسی و نتیجه بگیری.

شمام ابن سینا میری؟

خداروشکر توی ازمایش دوم تعداد اسپرم همسر شما عالی شده. اولی هم تعداد نرمال بود. خداقل باید در هر نیل ...

اینکه گفتین باید حداقل ۴درصد باشه،واس همسرم دو درصد بوده مشکلی نداره؟ 

اینکه گفتین باید حداقل ۴درصد باشه،واس همسرم دو درصد بوده مشکلی نداره؟ 

وقتی درصد نرمال 4 درصد هست دو درصد خیلی هم خوبه. جای دیگه ازمایش بدین درصد بالاتر هم نشون میده. 

خودتون توی این مدت سونو میرفتین؟ فولیکول خوب داشتین و نمیشد؟ 

عکس رنگی هم رفتین؟