2789
امپرازول ناشتا هرجا رفتم متخصص و فوق کتخصص و چپه چپه دارو ریختم تو خودم، تاثیر نداشت ولی این خیلی ک ...

منم همینطور همش دارو میده دکترم اونم داروی زیاد ، هزینشونم زیاد میشه

نولازپا میخورم نزدیک دوماهه، الان چندروزه چندتا داروهامو عوض کرده دلم رودمم درد گرفته با معده درد

اونموقعا بود ک با شوهر سابقم مشکل داشتیم اذیتم میکردن الان خیلی وقته خوب شدم من برا اعصابم بود 

خداروشکر، منم دکتر گفته برا اعصابته ولی دردم انگار مداومه جوری نیست ک فقط با ناراحتی پیش بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر، منم دکتر گفته برا اعصابته ولی دردم انگار مداومه جوری نیست ک فقط با ناراحتی پیش بیاد

منم اولش همینطور بودم، دارویی که گفتمو استفاده کردم خییلی کمتر شده فقط برا وقتیه که عصبی میشم

درحال مبارزه با وسواس💜🦋

ن من مداوم نبود یهو میومد با امبولانس میبردنم بیمارستان حتی مورفینم برا پنج دیقه ارومم میکرد مخدرم میزدن بم

منم اولش همینطور بودم، دارویی که گفتمو استفاده کردم خییلی کمتر شده فقط برا وقتیه که عصبی میشم

چند وقت دارو مصرف میکردین؟بعد از چند وقت خوب میشه؟اصلا درمان دائمی داره؟یا کلا میمونه دیگه

الان چی؟چند وقت قرص مصرف میکردین

عزیزم من دکتر نرفتم و این قرص هم برا اعصاب معده هست

هرروقت درد میگرفت یدونه میخوردم

الان سعی میکنم به اعصابم مسلط باشم و سر هر چیزی الکی خودمو ناراحت نکنم چون واقعا هیچی ارزششو نداره 

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم من دکتر نرفتم و این قرص هم برا اعصاب معده هست هرروقت درد میگرفت یدونه میخوردم الان سعی میکنم ...

اها، منم سعی میکنم ناراحت نشم خیلی هم کمتر ناراحت میشم یا استرس دارم ولی دردام دیگه زمان نمی‌شناسه انگار هر وقت دلش بخواد میاد ولی هر بار ک درد میگیره استرس میگیرم ک بازم خالم بد شده یا ناراحت میشم تحمل درد ندارم

چند وقت دارو مصرف میکردین؟بعد از چند وقت خوب میشه؟اصلا درمان دائمی داره؟یا کلا میمونه دیگه

من ۱۵ روز مصرف کردم.

اگر تو شرایط ثابت باشی آره درمانش دایمه ولی اگر نوسان عصبی داشته باشی نمیدونم

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
واقعا؟؟من چندماهه، شما میکروب معده داشتین؟

بله عزیزم

بله منم میکروب معده داشتم که منتهی شده بود به میگرن معده

نزدیک به یکسال...انقدر درد میکشیدم همش همش رنگم پریده بود و لبم خشک بود

شب که از درد خوابم نمیبرد صبحم تا شب افتاده بودم انقدر که همه نمونه مسکن میخوردم

هزارتا دگتر رفتم همه فوق متخصص انقد دارو خوردم انقد آزمایش دادم...

موقعی که میخواستم این کپسولو شروع کنم اصلا فکرشم نمیکردم اینهمه سختی کشیدم حالا یدونه کپسول بتونه تاثیری داشته باشه، ولی حتی کپسوله تموم هم نشد ینی همون دو هفته کافی بود که رااااحت بشم از شرش

درحال مبارزه با وسواس💜🦋