2777
2789

من رفتم تو نت ببینم چیه حالم بد شد 

این احضار و درخواست کمکه که

خوب نیس اصلا

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

#مغربی #سوره

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

سلام علیکم 🌷 ضروری میدونم چند نکته خیلی مهم رو به صورت مختصر خدمت دوستان عرض کنم چون خیلی زیاد در درخواست ها هست .

▪️ سوره مائده (77) :

بگو : اى صاحبان کتاب هاى آسمانى، در دینتان از آنچه بایسته است فراتر نروید که آن نارواست، و از خواسته ها و اندیشه هاى مردمى که پیش از شما به بیراهه رفتند و گروه بسیارى را به گمراهى افکندند و خود از راه راست گمراه شدند پیروى نکنید.

🔸 معنی آیه به روشنی به ما نشان میده که دنبال افراد گمراه نریم چون خودشان در جهالت هستند افراد زیادی را نیز به بیراهه جهلشون هدایت میکنند .

🔻 روی صحبت امروز بنده ی حقیر با عزیزانی هست که هر کانال علوم غریبه ای که به چشمشون میخوره عضو میشوند و بعضا دستورات کانال را هم انجام میدهند . بنده به هیچ وجه قصد تخریب ندارم اما خیلی از دستوراتی که داخل کانال ها منتشر میشه صرفا از کتب علوم غریبه رونویسی شده و به هیچ وجه توجه به جزئیات چگونگی انجام این ادعیه ندارند . بعضی وقتا دستوراتی بنده میبینم که اصلا برای افراد عادی نیستند و شخص با انجامش نه تنها مشکلش حل نمیشه ؛ بلکه روز به روز بیچاره تر هم میشه . بنابراین همیشه کانالی را دنبال کنید که استاد عامل نظارت داره بر خود کانال . دو نکته مختصر خدمتتون عرض کنم :

🙋🏻‍♂️🙋🏻 مدام به بنده پیام میدهند که اقای سراج دستورات مغربی را داخل کانال بزارید . بنده شخصا بارها در خصوصی عزیزان توضیح دادم اما دقت نمیکنند . خدمتتون عارضم سوره های مغربی پیوسته همراه با موکلانش خوانده میشه و مدام در حال صدا زدن موکلانش هستید یعنی شما دارید عملا پای مواکیل و خدام را به خانه خودتون باز میکنید !

این مداومت بر سوره های مغربی یعنی نوعی ارتباط با غیب :

▪️با جنیان

▪️با موکلان سوره

▪️با ملائکه موکل

که شما بدون هیچ اطلاعی از محیط اطرافتون سوره را میخونید تا حاجت بگیرید ؛ نه تنها حاجت نمیگیرید بلکه گرفتاری شما به خاطر احضاری که انجام دادید بیشتر میشه و مشکلاتی از این قبیل پیدا میکنید :

❗️بی خوابی

❗️استرس و دلشوره

❗️عصبانیت

❗️بیماری

این دستورات مختص اساتید یا اشخاصیه که مدت زیادی هست تزکیه و مراقبه داشتند و تحت نظر اساتید عالم این علوم دستورات را انجام میدهند . در سوره های مغربی ، تصرف در ایات صورت گرفته و پیوسته در حال دعوت خدام و مواکیل سوره هستید و چون اطلاعی از چگونگی قرائت این سوره ها و یا چله گرفتن ان ها ندارید ؛ نه تنها مشکلتون حل نمیشه بلکه تا مرز نابودی هم پیش خواهید رفت .

✍🏻✍🏻 

💯 پس خواهشا دستوراتی که اطلاعاتتون در موردش ناقص هست انجام ندید اگرچه خواص زیادی براش نوشته باشند !

🙏🏻 التماس دعا

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

خب فایده ای داشت ؟

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نمیدونم یه بنده خدایی بهم معرفی کرد حالا بعضیا تایپیک نوشته بودن اصلا نباید هرکسی بخونه ولی من حس خو ...

همشو باید خوند؟ 

اخه یجاش واسه محبته یجاش رتبه و مقام؟ 

برای محبت تا کجا باید خوند؟؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇