2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه...🌻

31985 بازدید | 46 پست

با سلام خدمت های خانومای نی نی سایت...

میخواستم یه تایپیک کاربردی بزنم برای سیاست های درست رفتاری و رفتار با همسر و خانواده ی همسر برای بهتر شدن روابط و زندگی بهتر☺

قبل از همه چی عرض میکنم نظرات همه ی شما قابل احترام هست ولی لطفا و خواهش از پست کردن انرژی منفی خودداری کنید🙏🏻

و از شما عزیزان هم می‌خوام اگر تجربه ی مثبت و خوب دارید از عنوان کردنش دریغ نکنید تا بقیه هم استفاده کنند 🥰

ممنون از همراهی تون🌻

یادگرفتن سیاست های زنانه

🟠 وقتی بحثی پیش می آید زن باید به جای جر و بحث با شوهر از او فاصله بگیرد و زمانی که شوهرش به او نزدیک میشود باید بگوید از تو ناراحتم البته باید در موقعیت درست و با لحن ملایم گفت.

اگر اقای شوهر شروع به بحث کردن کرد باید بگوید متاسفم اما من یک زنم در رقابت با تو چندان متبحر نیستم تو بزرگ و قوی تری و در بحث کردن بهتر از منی من ترجیح میدهم با تو بحث نکنم.

🟠 یک زن باید اول از همه به احساسات خودش توجه کند و اگر چیزی را دوست ندارد خیلی محترمانه بازگو کند در این صورت مرد خلع سلاح میشود ممکن است کمی ناراحت شود اما این ناراحتی از تو نیست از خودش است که احساس شکست میکند در این هنگام نه باعث رنجشی از طرف شما میشود نه او اما باید توجه داشته باشید که رفتار معقول و شدنی باشد.

🟠 زن باید بخشی از کارهای خانه را در حضور شوهرش انجام دهد تا او ببیند و به زنش نگوید همش خانه ای چه میکنی

🟠 کارهای خانه را با هم تقسیم کنید مثلا زن نباید کارهای سنگین را انجام دهد و ان را به شوهرش بدهد یا عوض کردن لامپ خانه، بیرون گذاشتن زباله ها،انداختن لباس های خودش در سطل لباس های کثیف و خالی کردن جیب هایشان، وقتی دستت به چیزی نمیرسه اونو صدا کن، گاهی باهم ظرف بشورید یا ازش بخواه توی چیدن سفره کمکت کنه، خریدن کردن برای خونه

🟠 مردها از سادگی خوششان میاد پس بهتر است ارایش های روزانه ی خود را ساده انتخاب کنید در حد یک مرطوب کننده و ضد افتاب شونه کردن ابروها و فر کردن مژه ها و خط چشم محو و رژ کمرنگ با موهای مرتب و استفاده از گیر های فانتزی و ارایش های سنگین تر را برای روز های خاص بگذارید تا مرد متوجه تغییرات شود.

🟠 در خانه لباس های راحت و گشاد بپوشید و لباس های تنگ و چسبناک نپوشید زیرا بدن نمایی شما برای مرد عادی میشود

🟠 موقع کار کردن تمیز کردن خانه غذا درست کردن و... موزیک بذارید و با موزیک برقصید هم خودتان شاد میشوید و هم مردها از این کار لذت میبرند.

🟠 وقتی اقای شوهر از سرکار برمیگردد به استقبال او بروید و خسته نباشید بگویید اورا ببوسید و اغوش بکشید این کار خستگی را از تن او بیرون میکند.

🟠 زنانی که همیشه میخندد و لبخند دارند جز جذاب ترین زنان شناخته میشوند

🟠 وقت هایی که زن پریود میشود بهتر است غذا درست نکند یا غذاهای ساده ای درست کند اینکه همیشه بساط شام و نهار حاضر و اماده باشد باعث توقع بی جا میشود در این حالت بهتر از زن این موقع را به استراحت خود فکر کند کارهای خانه را زباد انجام ندهد در این صورت بهتر است بخشی از انها را به مرد بسپارد تا مرد قدر اورا بیشتر بداند.

🟠 یکی از دلالیلی که باعث میشود مردی زنی را به همسری خود پذیرد این است که زن به او احساس خوبی بدهد

🟠 هر حرفی که بزنید اگر امیخته با احساسات باشد میتواند عمیقا در قلب مرد نفوذ کند.اغلب مردان با زنانی که احساسات خود را صادقانه ابراز میکنند خیلی سریع تر ارتباط میگیرند و یک مرد هرگز نمیتواند در مقابل چنین زنی مقاومت کند.

🟠 وقتی به خودت میرسی بزار مرد ببینه ، کرم میزنی رژ میزنی عطر میزنی موهاتو شونه میزنی حس خوبی بهش میده، حتی گاهی ازش بخواه اون این کار هارو برات انجام بده.

🟠 یک زن باید بدونه چجوری راه می‌ره، چجوری میشینه، حتی باید بلد باشه قشنگ برقصه

چجوری با ناز و اروم صحبت کنه

🟠 یک زن نباید همش به شوهرش بچسبه باید اجازه بده با دوستاش بیرون برهو گاهی از وقتش رو برای خودش باشه

🟠 یک زن هیچ وقت نباید ناز شوهرش رو بکشه وقتی زنی شروع به ناز خریدن میکند تعادل دنیا بهم میخورد. وقتی مردی ناراحت می‌شه اجازه بده با خودش حل کنه بعد ازش عذرخواهی کن و بگو دیگ تکرار نمیشه اگه بازم کمب دلخور شد براش یکم بچه شو

🟠 یک زن باید توی کارهایی که انجام میده از شوهرش مشورت بگیره و هیچ وقت خودسر کاری رو انجام نده

🟠 یک زن اولویت زندگیش همسرشه

🟠 یک زن وقتی شوخی باهاش می‌شه جواب تند و تیز نمیده چون این مانع شوخی دوباره می‌شه باید بخنده و همراهی کنه

🟠 یکی از بدترین کارهایی که میتواند یک زن برای صدمه زدن به مرد انجام دهد این است که به زنانی که دوس دارد اسیب بزند بنابراین هرگز نباید اسیبی از جانب تو به مادرشوهر و خواهر شوهر وارد شود یا هرگز نباید بدگویی انان را پیش شوهرت کنی

🟠 مردها از تشکر کردن خوششان می آید بنابراین زمانی که کاری را انجام میدهد هرچند کوچک از او قدر دانی کنید

🟠 به ماساژ و نوازش شوهر خود را عادت بدیم شبا قبل خاب طوری مه بدون ماساژ و نوازش نتواند بخابد

🟠 هیچ وقت نباید چیزی توی دلت بمونه هرچند کوچیک ولی بازگو کن اگه چیزی رو دلت میخاد یا از چیزی ناراحتی توی خودت نریز

🟠 وقتی کسی ازت تعریف میکنه به شوهرت بگو بگو مثلا فلانی گفت چقدر خوشگلی شماا اینجوری توجهش بیشتر بهت جلب میشه

🟠 حتی وقتی قهرید جای خوابتون رو عوض نکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🟠 ناراحتی از خانوادشو 90 درصد نگید 10 درصد بگید.

🟠 گاهی وقتا وقتی خونه نیست زنگ بزنید مادرشوهرتون احوالشو بپرسید.

🟠 اگه کسی از خانواده همسرت پیشت بدگویی کرد همرایش نکن.

🟠 بهم میگه وقتی هم قهر کردی از دستم ناراحت شدی رفتی توی اتاق در رو نبند.

🟠 هیچ وقت از خودت ایراد نگیر نگو وای چاق شدم اینجام اینجورشده اونجام اونجوری شده.

🟠 زن ماهر کسی است که ابتدا حساس ترین و تحت فشار ترین نقاط بدن همسرش را تحریک میکند در رابطه ی جنسی مثل:

به همراه نوازش موی سر به آرامی ناخونتان را روی پوست سرش بکشید و انگشتانتان را لا به لای موهایش ببرید

لاله ی گوش مردان با نوازش و بوسیدن آن تحریک میشود

نوازش و لمس قسمت داخلی بازو

مچ دست که نبض روی آن قرار دارد

لمس و ماساژ دادن سینه

لبها ( قبل از بوسیدن لبهایتان را کمی مرطوب کنید حس خوبی به همسرتان میدهد)

بوسیدن گردن یا به ارامی به دندان گرفتن یا کشیدن ناخون به ارامی روی پوست آن.

داخل رانها

ماساژ دادن، نوازش کردن به همراه لمس کردن با ناخن‌ها بر روی کمر، می‌تواند بسیار تحریک‌پذیر باشد.

🟠 وقتی گله ای از همسرا داشتی به هیچ وجه با تلفن یاپیامک نگو بزار وقتی ارومه و گرسنه نیست و خسته نیس با لحن ملایم و به شکل نیاز مطرح کن

👈 مثلا بگید دلم میخاد در مورد این مسئله کمکم کنی...

👈 یا بگید فلان موضوع ناراحتم کرد، کاش اینطوری نمی کردی...

👈 من همیشه تو رو بهترین پشتیبان خودم میدونم...

🟠 مردا از چشم گفتن خیلی خوششون میاد به جای باشه و اوکی بهتره بگشید چشممم جانم

🟠 هرکسی هرچی پرسید بگو نمیدونم...

🟠 زن باید همیشه یه پس انداز مخفی داشته باشه به قول معروف پوست تنتو بشکاف پول بریز توش

🟠 با جاریت زیاد صمیمی نشو

🟠 هرگز مشکلات خانوادتو به همسرت نگو

🟠 اگه چیزی خاستی بخر یا اگه چیزی خرید نگو واییی چقدر گرون خریدی به جاش یه تشکر توپ ازش بکن

🟠 جلو ی خانواده ی شوهر خوشتیتو جار نزن

🟠 هیچ وقت از یک زن یا دختر جلو شوهرت تعریف نکن یا هرگز بهش رو نده اون تعریف کنه

🟠 شوهرت رو با اسم قشنگ صدا کن خصوصا توی جمع

مثلا توی خونه عشقم عزیزم نفسم

توی جمع ... جان

🟠 درمورد برنامه ها یا مسائل مالی تون جلو خانواده شوهر چیزی نگید یا نگید چیزی خریدی چقدر هزینه اش شد بگو

یادم نیست چقدر گرفتم

یا دادم همسرم گرفته

🟠 جوری جلوی خانواده ی شوهر رفتار کنید که فکر کنند تصمیم گیرنده ی نهایی شوهرته

🟠 توی بحثای خانوادگی شوهرت دخالت نکن و ظهار نظر هم نکن بکش کنار

🟠 دستوری حرف نزن... مثلا اگه لباسی دوس دارید بگید وایی از این لباس خوشم میاد

حرفتونو به صورت نیاز بیان کنید

من دلم میخاد....

خیلی دوسدارم...

ای کاش....

کاشکی میشد...

🟠 خوبی های شوهرتو پیش هیچ زنی نگو

🟠 هر حرفی رو به خودت نگیر و مثبت نگر باش با دید مثبت به اون حرف یا ماجرا نگا کن

🟠 وقتی رفتی مهمونی همسرت نشست پای سفره پیشش بشین هر چی میخای به اون بگو بهت بده خودت دستتو دراز نکن

🟠 خونه مادر شوهرتون که میرین زیاد از خانواده خودتون تعریف نکنید یا از مشکلات نگید

🟠 خونه مادرشوهرتون هوای همسرتون رو داشته باشید و بهش رسیدگی کنید تا مادرش بدونه شما به خوبی از پسرش مراقبت میکنید.

🟠 گاهی برای شوهرت پیامک عاشقانه بفرس یا بهش زنگ بزن بگو یهویی دلم برات تنگ شد

🟠 وقتی جایی حرفی میزنه شما اولین نفری باشید که تاییدش میکنید

🟠 روز تولد اطرافیانتو به خاطر داشته باش و روز تولدشون رو بهشون تبریک بگو

🟠 هیچ عذر و بهانه ای برای هم بستر شدن پذیرفته نیست

🟠 یه زن ایدآل باید برای شوهرش مثل یک زن بی حیا باشه و خجالت رو کنار بذاره

وقتی مرد عصبانی😡 و ناراحت😞 میشود چگونه او را ارام کنیم؟

🟡 اصلا سوال پیچش نکن بگذار خودش حرف بزند

🟠 به قول خودش اگه میخای مردت حرف بزنه درمورد ناراحتیش 2 استکان اسپرسو بریز بیار باهم بخوریم.

🔴 اجازه بدم حرفش رو بزنه وسط حرفش نپرم و تکذیبش نکنم به جاش تاییدش کنم چون مرد وقتی ناراحته دوسداره حق با اون باشه

🟡 بهش بگم حق داری

حق داری عزیزم کارشون درست نبوده

درکت میکنم نفسم ولی نمیتونم خودمو جای تو بذارم چون فقط خودت میتونی بفهمی چه احساس بدی داری

قوربون صدقه اش برم

بگم هر تصمیمی بگیری تصمیم درستیه چون من میشناسمت و میدونم درست ترین کار رو انجام میدی.

🟠 دخالت نکنم و به هیچ وجه درمورد ناراحتیش بهش راه حل ندم

🔴 دلداریش بدم

بلاخره گاهی مسئله ای پیش میاد بحثی می‌شه

زندگی و کار هم یکنواخت قشنگ نیست باید گاهی پستی و بلندی هم باشه

درست می‌شه بلاخره

خودت همیشه میگی زمان همه چی رو درست میکنه

🟡 بغلش کنم

🟠 بعد از اینکه حرف زد و کمی ارام شد سعی کنم اورا بخندانم و بگید

اخیشش بغل گرم و نرم عشقمم بهترین جای دنیاس میدونی

همینکه تورو دارم از دنیا دیگ هیچی نمیخام مرد من

🔴 اجازه بدم کمی با خودش تنها باشه

🟡 یه چیزی رو همیشه بدون باشه ! هرچی بشه هر اتفاقی بیوفته من کنارتم

🟠 نصیحتش نکنم چون اون لحظه به تنها چیزی که نیاز نداره نصیحت کردنه

🔴 مردا گاهی با رابطه ذهنشون رو اروم میکنن اگه شد سعی کنم به رابطه بکشونمش

🟡 بهش توجه و محبت کنم ولی در کنارش اجازه بدم با خودشم خلوت کنه

🟠 دستتو تو دستش بذار و بگو: ببین منو دستام تو دستت کوچیکه ولی وقتی قلبت پیش منه از پس همه کاری برمیام

اصلا میدونی چیه تک خوری نداریما شادی داریم باهم داریم غصه داریم باهم داریم

🔴 حتی اگه کار اشتباهی کرده بود و به خاطر اون ناراحت بود بهش اصلاا سرکوفت نزن و بگو اشکال نداره کاریه شده باهم حلش میکنیم

۱احترام به خانواده همسر نگه دار ولی صمیمی نشو باهاشون

۲بد همسرت یا دعواتون رو به خانواده ها نگین

۳غریبه رو وارد زندگیتون نکنین

۴ در مورد شوهرتون و رابطه و ... با دوستاتون حرف نزنین

۵ رفتار بد خانواده شوهر رو به حساب شوهر نزارین

۶ هر درخواست یا گلگی بعد از استراحت و غذا خورون باشه نه وقت خستگی

ادامه بدم؟

🟠 وقتی کاری یا رفتاری از شوهرت رخ داد که دوست نداشتی سریع داد نزن پرخاش نکن انگشت اتهام به سمتش نگیر ، به جاش یه نفس عمیق بکش و احساس خودت حرف بزن نه از کار اشتباه او...

مثلا وقتی جواب تلفن نمیدهد بگو : وقتی جوابمو نمیدی احساس نگرانی میکنم چون فکر میکنم خدایی نکرده برات اتفاقی افتاده..

من...احساس میکنم...چون...

🟠 وقتی نظری مخالف نظر همسرت داری نگو نخیر اصلا کاری که تو میگی خوب نیس و... ایراد الکی نگیر

به جاش بگو:

عزیزم من میدونم تو خودت همه جوانبشو در نظر میگیری حالا نظر منم اینه به نظرم اگه این کار رو کنیم بهتر می‌شه... یا من فکر کردم اگه این کار رو کنیم بهتره

🟠 جلوی مادرشوهرتون بالباس راحتی نباشیدبزاریدیکم‌رودربایستی بینتون بمونه

🟠 هیچوقت موقعی که کاری براخانواده شوهریاهرکسی انجام میدیدوقتی ازتون تشکرمیشه ازجملاتی مثل نه باباکاری نداشت یاوظیفه بودپایین نیارین خواهش میکنم بایه لبخندمهربون کافیه

🟠 وقتی میری تویه جمعی باآقایی که خانومش توجمع نشسته زیادشوخی نکن مثلااگریه چیزجالب تعریف میکنی فقط به اون اقانگاه نکن به همسرشم توجه کن کلا بی توجه به خانوم اون آقاوفقط توجه به شوهرش سوءتفاهم پیش میاره

🟠 وقتی مادرشوهرت میگه آب میخوام بشقاب زیرلیوان فراموش نشه اینطوری هم کلاستون حفظ میشه هم پرده حرمت حفظ میشه(دست کم نگیریدشایدبه ظاهرکاره ساده ایه)

🟠 اگه باشوهرت یاپدرشوهرت بحث کرد ترک کردن محل فراموش نشه

🟠 اگرتوجمعی پشت سرمادرشوهرت غیبت کردن ترک کردن اونجافراموش نشه

🟠 وقتی ازت راجع به خواستگارخواهرشوهریازن گرفتن برادرشوهرازت میپرسن بگو :هرطورخودتون صلاح میدونید،هرچه خیره...

🟠 درمورد رژیمت با کسی صحبت نکن

🟠 توجمع اگه یه حرفی رومیخواستی به شوهرت بگی ونمیشه توجمع بگی پیامک بده بهترین راهه مثلاپیام بدی یقه بلوزتودرست کن،یامن خسته شدم پاشوبریم...

🟠 توی جمع تعریف زیادیم نکن ازهمسرت تعریف بیش ازحدهمسروزندگی یکی اینکه یاباعث میشه چشم بخوردی یااینکه باعث میشه افرادحس بدی بهت پیداکنندوبگن چقدرخودشونو قبول دارند

🟠 وقتی شوهرت داره توجمع تعریف میکنه ماجرایی روحتی اگه یه جاهاییشوهم اشتباه گف سریع نزن توپرش که نه دروغ نگواینطورنیس...اصلااینطوری نباش

🟠 اجازه انجام کاری توجمع ازشوهرت نگیر یواشکی بگیدا گرم قبول نکرد خودت بگو پشیمون شدم حتی اگه تودلت غوغاست نزار دیگران فکرکنن اخی بیچاره دوست داشت فلان کاروبکنه... ولی شوهرش نزاشت

🟠 اگه مادرشوهرت یاشوهرت هروقت مهمون براخونواده ش میاد بهتون میگن فلانی اومده اینجاتوهم پاشوبیااگه این مسئله اذیتت میکنه یه بهونه ای بیارید مثلا:الان خسته ام،شوهرم خوابه،بچه درس داره،دارم خونه رو

اینا لازمه ی هر خانومی هست اگه شما هم موردی به نظرتون هست خوشحال میشم اضافه کنید    

خيلي كامل و جامع گفتين، ولي حتما اگر چيزي به ذهنم برسه اضافه ميكنم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

وقتی درخواستی از همسرتون دارید چطوری عنوان کنید؟  

مراحل زیر رو اجرا کنید  

1) اول از همه چیزی که خیلی مهمه با محبت و احترام صبحت کنید

2) دستوری نگید!

3) قبلش براش زمینه سازی کنید و قدمه چینی بذارید

مثلا میخواید مبلاتون رو عوض کنید چندتا یه روز که کنار هم نشستید بگید 

وااایی ببین این مبلا چقدر قشنگه  خیلی دلم میخوست یکی از این مدل مبلا رو داشته باشم

4)دلیل منطقی بیارید برای خواسته اتون

5)دون منظور حرفی رو گفتن و مستقیم بیان کردن

6) میشه با نازز گفتن  

7)مقایسه ممنوع

8) نکات مثبت و اخلاق همسرتون اشاره کردن ( خیلی تاثیر داره ذوق میکنه ولی نشون نمیده  )

9)اصرار نکردن

10)تشویق به گوش دادن های بعدی تشکر و قدردانی کردن  

اینکه گفتی جلوی مرد کار کنین واقعا جواب میده شوهرمن وقتی میرفت سرکار منم همزمان پا میشدم به خونه زندگیم میرسیدم یه روز شوهرم بهم گفت هیچ کاری نمیکنی و از صبح تا شب تو گوشی هستی واقعا برام زور داشت حرفش

از فرداش همه ی کارامو جلوش انجام دادم و خیلی قدردانمه و حتی به بچه ها میگه مامانی کلی خسته شده خونه رو ریخت و پاش نکنین یا برام چایی میریزه😉

ولی اونجایی که گفتی جلوش به خودتون برسین واسه ی من جواب نداد... من هر وقت جلوش آرایش کردم بدش اومد و وقتایی که قبل از اینکه بیاد خونه به خودم رسیدم خیلی خوشش اومد

اینکه گفتی جلوی مرد کار کنین واقعا جواب میده شوهرمن وقتی میرفت سرکار منم همزمان پا میشدم به خونه زند ...

خیلی هم عالی   

جلوش ارایشت کنید منظورم جزییات ارایشتون نیس درحد یه مرطوب کننده یا لوسیون یا حتی یه رژ ساده فقط برای اینکه ببینه به خودتون میرسید 

یا میتونید جلوش موهاتونو شونه کنید ببندید مدل بدین همین کارهای ساده  

خیلی هم عالی     جلوش ارایشت کنید منظورم جزییات ارایشتون نیس درحد یه مرطوب کننده یا لوسی ...

اره اونم مو شونه کردنو اینا رو دوست داره و فقط به کرم پودر گیر میده میگه اینا چیه میمالی به خودت ولی اگه دور از چشمش کرم پودر بزنم اصلا چیزی نمیگه