باش چون دخترای خوبی هستید حالا زود میذارم چه طور شدم 😌؟
فوق العاده شدی
زمان جیران میبودی قطعا ناصر میگرفتت
بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید...بچه خودتم بود اعدام میکردی؟
وای چه خوشگل شدی.... لولو بودی الان هلو وووووو شدی🤣🤣🤣
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
پرفکت😐😂
زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید...بچه خودتم بود اعدام میکردی؟