2777
2789

من تا سه روز دیگه پریود میشم میخوام بعدش برم واسه اقدام - 

خیلی دوست دارم خدا بخواد و با اولین اقدام این اتفاق مبارک برام بیوفته

والبته یکم رعایت رژیم داشتم که اگه خدا خواست نینی پسر بشه 

چون خودم داداش ندارم.

ممنون میشم اگه کسی تجربه خاصی واسه بارداری با اولین اقدام داره راهنماییم کنه 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری حساب نکن... روحیه ات ضعیف میشه. ان شاءالله که اولین بار بشه. اما تا یکسال نشه طبیعیه برای زیر سی سال. 

از بعد پاکی تا 20 سیکل یک شب درمیون اقدام کنید

ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
هر دوبار با اقدام اول باردار شدم  خودتون و تقويت كنيد  فوليك اسيد يادت نره

فولیک اسید دارم میخورم 

رو جنسیت تاثیر نداره ؟

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
گرمی زیاد بخور و حس تون هم خوب باشه  و یک مدت سردی و لبنیات نخور یا کمش کن

من خیلی وقته که سردی نمیخورم ولی همسرم شیر زیاد میخوره 

میشه در مورد حس خوب بیشتر توضیح بدی لطفا

فولیک اسید بخور . روزای تخمک گزاری حتما رابطه داشته باش سعی کن حداقل سه بار رو داشته باشی 

کیت تخمک گذاری دقیقه؟

اینجوری حساب نکن... روحیه ات ضعیف میشه. ان شاءالله که اولین بار بشه. اما تا یکسال نشه طبیعیه برای زی ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم 

من بالای 30 هستم میترسم دیر بشه

اصلا استرس نداشته باش استرس رحم‌رو سرد و اسیدی میکنه و چون پسر دلت میخواد احتمال بارداری یا حتی پسر شدن رو کمتر میکنه. چکاپ قبل بارداریت رو انجام دادی؟ یه آزمایش خون و ادرار یه سونو قبلش انجام داده باش حتما 

از سه ماه قبل فولیک اسید و ویتامین دی مصرف کرده باش. دندون پزشکی یه سر برو اگه مشکلی داری حل کن. و بعد اقدام هم فکرتو از شدن و نشدنش آزاد کن فقط بگو خدایا هر وقت صلاح میدونی فقط بچه سالم بهم بده. من زخم خورده ام که این جمله رو از ته قلبم واسه بارداری دوم میگفتم. و ب هیچ چیییز فکر نکن شاد باش برقص ورزش کن غذاهای مقوی بخور ک انشالله باردار شی روحیه و قوای جسمانی قبلش رو حال بارداریت خیلی اثر میذاره 

من خیلی وقته که سردی نمیخورم ولی همسرم شیر زیاد میخوره  میشه در مورد حس خوب بیشتر توضیح بدی لط ...

از روز اول پریودت تا روز۱۳هر روز دو قاشق دوسین با کرده نخل نر قاطی کن با پودر دارچین و زنجبیل. صبح بخور شبم بخور.به شوهرتم بده .ولی چهل روز پشت سرهم حتی اگه باردار بودی هم سه تا توپ فلفل سیاه بخور.

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄
اصلا استرس نداشته باش استرس رحم‌رو سرد و اسیدی میکنه و چون پسر دلت میخواد احتمال بارداری یا حتی پسر ...

آره همه آزمایشارو خودم دادم 

فولیک و دی هم دارم میخورم 

تقریابا این چند وقت غذامم دعایت کردم

امیدوارم ذوق و شوق باعث استرس نشه