2777
2789
عنوان

خیانت۰🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 22 پست
خوشبخت بشید وعاقبت بخیر ....بخدا اعتماد بکنی وبسپاری همه چی حل هس ....من خیلی معجزه دیدم تو زندگیم ف ...

یعنی میشه یعنی اون روزمیاد منم باارامش خاطر ب طرفم رسیده باشم🥺

یعنی میشه یعنی اون روزمیاد منم باارامش خاطر ب طرفم رسیده باشم🥺

به زور از خدا نخواه...بگو خدایا خودمونو سپردم به خودت هرچی مصلحتمونه همون بشه راصیم به رضایت ....اونوقت خداوند به بهترین نحو بهترینو نصیبت میکنه حالا اگه اینو صلاح دونست همینم به بهترین راه درستش میکنه....تو فامیلمون یکی بود منو ادعا میکرد دوست داره منم فقط برای اینکه همه جوره از بقیه سرتر وموقعیتش عالی بود میخواستمش اما عاشقش نبودم ولی میدونستم یه کم یه جوری هس چشم وگوشش میجونبه ....آخرین دیگه هنگ بودم فقط سپردم بخدا ...ورق برگشت اینو خانوادش نذاشتن رف می کسی که شاغله و خانوادش انتخاب کردن به یکسال نکشید چنان بلاهایی سرشون اومد که دختره هم حق داشت ها خلاصه طلاق گرفتن....یه چیزایی فهمیدم که خیلی خسیس وخودشیفته هس وادم هیزی بود....رهاش کردم تمام زندگیمو فقط دیگه سپردم بخدا ....بعد چندسال خدا برام موقعیتی جور کرد وخانواده ی شوهرم با خوشحالی وبه زور اومدن منو خواستگاری کردن با عزت واحترام عروس شدم الان به خیلی از موردام فکر میکنم مقایسه میکنم میلینم وااای خدا واقعا نجاتم داده بهترین این بوده برام مصلحتم بوده واقعا ...خیلی راصیم خدا صدهزار مرتبه شکر ....خودمم دیر ازدواج کردما بازم شکرگذارم که دیر ازدواج کردم چون غصه ی هیچی رو نخوردم خونه دارشدن اینا وبچه دارشدن خدا اینقدر روان مثل آب درست کرد که همیشه ماتم من ....

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زور از خدا نخواه...بگو خدایا خودمونو سپردم به خودت هرچی مصلحتمونه همون بشه راصیم به رضایت ....اون ...

عزیزدلم چقدخوبوعالی الهی ک خوشبخت بشی امیدوارم توزندگیت همیشه بهترینا قسمتت بشه

خدایش من طرفم خیلی خدب اماخونوادش بیشعورن فامیل مادرمم هستنا ولی ازمادرموطرف مادریم خوششون نمیادانگارخودشون کین حالاپسره هم بهشون گفته بودخودمون کیم چیکاره ایم ک اینقدایرادمیگیرید

عزیزدلم چقدخوبوعالی الهی ک خوشبخت بشی امیدوارم توزندگیت همیشه بهترینا قسمتت بشه خدایش من طرفم خیلی ...

قربونت.... انشاءالله شمام با مصلحت خدا به هم میرسین....ما هم از اینا داریم تو فامیلمون مانع شدن اما خوب شد من الان میلینم زندگیم خیلی خیلی بهترهس اگه با اونا ازدواج میکردم اینجوری نبودم راحت وبا ارامش

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
قربونت.... انشاءالله شمام با مصلحت خدا به هم میرسین....ما هم از اینا داریم تو فامیلمون مانع شدن اما ...

عزیزدلم امیدم بخداس ولی لطفاحتماحتمابرام دعاکن ک همه چی ب خوبی پیش بره

[QUOTE=267988938]عزیزدلم امیدم بخداس ولی لطفاحتماحتمابرام دعاکن ک همه چی ب خوبی پیش بره[/QUOTE

انشاءالله ۷وشبخت وعاقبت بخیر بشی همراه با سلامتی روح وجسم ...دلخوش