2777
2789
عنوان

بوی بد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 6284 بازدید | 36 پست
بو نداره؟!😐🥴خون جمع بشه تو پد بو نداره؟! هرچند زود عوضش کنی

نه اینطور نیست من گاهی شده پدمم دیر عوض کردم اما اصلا بو نمیده نمیدونم شاید ژنتیکی باشه و مشکل خاصی نباشه ولی من دو نفر رو دیدم وقتی پریود میشدن از بوی خونشون میفهمیدم پریود شدن بو میدادن

حالا نگید از خودت تعریف کردی نه والا فقط خاستم بگم فرق داره بدن با بدن ربطی به تمیزی کثیفیم نداره منم همیشه میگفتم یعنی از چی میتونه باشه که اون طرف پریودیش بو میده

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط همین ی بار شدم الانم روز 4 هستم

روزی حداقل ۴ بار نوارتو عوض کنشب که میخوای بخوابی هم عوض کن صبح که بیداری میشی هم عوض کن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خب پس نگران نباش  بخاطر اینه که رحمت باز نشده بود و خون مونده بوده بخاطر این این مساله پیش اوم ...

عزیزم من یه سوالی دارم ازتون میتونم بپرسم؟

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️
من حس بویایی خوبی ندارم فقط بوی تند به مماغم میرسه🥲😐

من زودبه زودعوض میکنم بونداره ولی اگه سیر وپیاز اینا بخورم بشدت بو میگیره حتی اگه زود عوض کنم

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

پد و باید زود ب زود عوض کنی هر ۳ ساعت...آب بیشتر بخور .تو دوران پریود هررروزش قرص آهن بخور .کمخونی نگیری.

موارد بهداشتی و دوش گرفتن و تعویض پد و رعایت کن ببین بازم بو احساس می‌کنی یا نه.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
من زودبه زودعوض میکنم بونداره ولی اگه سیر وپیاز اینا بخورم بشدت بو میگیره حتی اگه زود عوض کنم

ببخشید یعنی شما اینقدر بو میگیرید که مثلا یکی کنارتون نشسته میتونه اونو بو رو حس کنه؟