2777
2789
عنوان

نبض زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 15155 بازدید | 85 پست
حامله بودی حتما بیا بگو خوشحالمون کن

چشم دعام کنید خیلی محتاجم امشب خیلی با خدا حرف زدم گفتم بمیرم الهی اصلا

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
باید کسی برداره?

یا ببر کسی ک بلده ورداره یا صب خودت ناشتا دراز بکش پاهاتو ب حالت دراز نزار مثلا میخای زانوهاتو جمع کن بعد با شیشه لیموناد وردار شیشه رو بزار رو سوراخ نافت بعد بچرخون و ول کن یکمم فشار بده نزار شد باشه اگ خودت نبضشو احساس کردی ک زیاد میزنه نافت افتاده و هروز صبا ناشتا ده دیقه اونجور کن وردار 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارداری صد درصد

وای چه خوب کاش حس ششم بودی و این صددرصد گفتن واقعی بود تا عمر داشتم دهان میکردم

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
منم خیلی دوسه روز پیش زیر دلم تیر میکشید گفتم یه هفته بگزره برم از بدم میخاستم خیر سرم فردا برم از ب ...

قربونت برم ایشالا ک بارداری 

توروخدا اگ بودی بیا بهم بگو لطفااااا

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
قربونت برم ایشالا ک بارداری  توروخدا اگ بودی بیا بهم بگو لطفااااا

چشم چشم فقط دعام کنننننن

امیدوارم به حق حضرت فاطمه باردار باشی  بچه ی سالم خدا بهت بده

انشالله 

چشم توام منو دعا کن منم یک سالو خورده ایه چشم ب راهم 🥺

مث خودم درکت میکنم بخدا خسته شدم از تنهایی از حرف مردم از دل شوهرم با این که دلش آبه بخاطر من میگه اشکال نداره خستم از نداشتن نینی کاش الان تو دلم باشه باهاش حرف بزنم😔😔😔