2777
2789
اگه تیره نبود نمیومد همچین تاپیکیو بخونه  من خودم اپراتور لیزرم روزی صد نفرو میبینم تا حالا یک ...

عزیزم لیزر موهای زائد رو روشن شدن تاثیر داره ؟ 

گلم شما اپراتور هستید بنظرتون وایتینگ خوبه ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تف ب نوره بخدا همه چیو رعایت میکنم اما بدنمو میسوزونه 

تايمت زياده بايدوقتي مثل خميردرآورديش تنت خشك باشه نوره روبزني بعدحدودأ٥دقه بمالي كلا موهاكنده ميشه بعدباآب بشوري يه كم سوزش داره ولي هم برابدن خوبه هم سفيدميكنه

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
عزیزم لیزر موهای زائد رو روشن شدن تاثیر داره ؟  گلم شما اپراتور هستید بنظرتون وایتینگ خوبه ؟

ببین لیزر که میکنی فولوکول موت از بین میره و همون دون دونای سیاه که مال ریشه مو هست دیده نمیشه واسه همین یکی دو درجه روشن تر میشه 

وایتینگ هم بنظرم بی نتیجه س و فقط یه عالمه درد میکشی و پولتو حروم میکنی 

ببین لیزر که میکنی فولوکول موت از بین میره و همون دون دونای سیاه که مال ریشه مو هست دیده نمیشه واسه ...

تو همین سایت مشخص هم بود تبلیغ نیس یه خانومی با دستگاه ژولیت انجام داده بود خیلی از وایتینگ راضی بود