2777
2789
ای گفتی شوهر منم چنان میگه خونه امروز مرتب نیست انگار از همون بازار شام نیومده تازه فک میکنه از ماما ...

دقیقا 

یه جوری رفتار میکنن انگار چقدر پاستوریزه هستن حیف که جرات ندارم تک تک شلختگی های خودشون رو براش بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قابلمه بزرگاشو توی حمام شستن

میان خونم توی سینکم دست و رو میشورن بعدشون من سکته میکنم بس سینکو میسابم خدایا 😟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

یه چیز سم هم بگم باور نمیکنید 😂

رفته بودیم روستا *یه خونس که با خاله ها و دایی ها و اینا اشتراکیه*

دخترداییم رفت حموم لیف نبرده بود با لیف پسرداییم لیف زد که قبل اون حموم بود 🤢🤢🤢🤢 *هر دو 13 سالشون بود*

و اوضاع وقتی سم تر میشه که پسرداییم عصبانی شد گفت من دیگه با اون لیف نمیکشم 

خالم ناراحت شده که چرا عصبانی شد مگه چیه😐😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
خب واقعا چرا تو دستشویی نتونن بزنن؟ بنظرم اون ادما خودخواهن..میدونی چرا .چون خودشون دوست ندارن تو دس ...

من فقط خودم نمیزنم شوهرمم تو سینک میزنه یعنی هردومون خودخواهیم و یه نی نی کوچک دارم که مسواک نمیزنه ولی خونه مادرم چون خواهرم بدش میاد و خونه مامانم ویلاییه بیرون میزنم

✒️متاهل

منم دوستم اومده بود خونمون بچش سرما خورده بود برد آشپزخونه بینی بچش رو شست ایوای یعنی منو میگی داشتم ...

دقیقا 

همیشه خدا سینکشون کثیفه یه اشغالی توش هست

حالا امروز شوهرم پرده رو کنار زده بود پشتش خاک گرفته بود یه اداهایی در میاورد

چطور پس ظرف های دهنی رو تو سینک میشوریم مسواک هم آب دهنه از دستشویی پر از میکروب که بهتره حتی میگن د ...

خب اونام کثیفن ولی اب دهن ریختن تو سینک چندشه دیگه.

چون ظرفارو با اسکاج و مایع میشوری….نمیدونم منکه خوشم نمیاد .

تو خونه قبلیم که اپارتمان بود مسواکارو تو یه لیوان مخصوص بیرون دستشویی میزاشتم که هوای الوده سرویس بهداشتی روش نشینه. فقط موقع مسواک زدن میبردیم داخل و بعد میشستیم بیرون میاوردیم

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

تو رو خدا اگ عادت دارید توی سینک صورت بشورید،وضو بگیرید،آب دهان بریزید،مسواک کنید اشکال نداره فقط خونه بقیه که میرید اینکارو نکنید واقعا باعث عذاب صاحب خونه میشه😭

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
یه چیز سم هم بگم باور نمیکنید 😂 رفته بودیم روستا *یه خونس که با خاله ها و دایی ها و اینا اشتراکیه* ...

😂😂😂

یاد خونه مامانم افتادم ، هرکی یادش میرفت لیفشو بیاره بیرون بعد دیگه مینداختش دور ، …درحالیکه هیشکی لیف اون یکی رو نمیزد به تنش

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

سلام شب همگی خوش من سی ساله روستا زندگی میکنم هنوز یه مورد چندش اور ندیدم اینجا ولی چندسال پیش خونه دختر خالم که مثلا  تحصیل وشاغله وای چیزهای دیدم سرم درد گرفت البته خانمهای شاغل تمیززیاد دیدم ولی این موردش ...اصلا قابل گفتن نیست 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

منم تو سینک مسواک میزنم و بعدشم سیسکو میشورم چون تو دسشویی اصلاااا نمیتونم مسواک بزنم حالم بد میشه

بنظرم تو خونه خودش طرف اینکارو کنه موردی نداره

ولی بابام یه عمه داره که سنگ دسشوییشون سیاهه از بس جرم داره من اگه بشاشم تو خودم😂 نمیرم اونجا دسشویی. از دسشوییای بین راهی هم بدتره

خدا منو ببخشه

من فقط خودم نمیزنم شوهرمم تو سینک میزنه یعنی هردومون خودخواهیم و یه نی نی کوچک دارم که مسواک نمیزنه ...

وقتی دو نفر تویه خونه طبعشون یجور باشه واضحه که نه..اما اگر یکی یا چند نفر از اهل اون خونه از رفتار یکی رنجش داشته میشه خودخواهی..ممکنه حتی یه رفتار که خیلی بده نمیدونم مثل شستن بچه ش که اون بالا یه خانومی گفت خواهر شوهرش انجام میده شوهرشم بدش نیاد..باهم کنار بیان..

خب اونام کثیفن ولی اب دهن ریختن تو سینک چندشه دیگه. چون ظرفارو با اسکاج و مایع میشوری….نمیدونم منکه ...

خب مسواک هم آب دهن نیست که آب رو میریزیم تو دهن بعد مسواک میزنیم کف رو باز میریزیم بیرون اینم کفه دیگه مثل ظرف هاست کثیفیش

✒️متاهل

وقتی دو نفر تویه خونه طبعشون یجور باشه واضحه که نه..اما اگر یکی یا چند نفر از اهل اون خونه از رفتار ...

منم میگم من و‌ شوهرم مشکلی نداریم،ولی خونه مادرم یا اقوام برم مجبورم برم تو حیاط یا حیاط نباشه تو سرویس میزنم شاید اونا چندششون بشه و سینک هر خانم سند خورده به اسم همون خانم😁😁😁من به مالکیتشون احترام میذارم🤗

✒️متاهل