2777
2789
سلام عزیزم ببخشید ی سوال  من لاغر اندامم و شکم و پهلو هم طبیعتا ندارم  برای بیشتر وزن گر ...

سلام ب روی ماهت

بدنسازی بهترینه برات

حتما ب مربیت بگو تست قدرت عضلانی بگیره ازت قبل برنامه نوشتن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حجمش خیلی زیاده ولی واقعا مزخرف نیست. اما اینا هیچکدوم ربطی ندارد به اینکه بچه ها تو کلاس فقط ح ...

ناراحت نشینا ولی واقعا ریاضی خیلی خشک و حوصله سر برع و واقعا کاربردی تو زندگی نداره چون زیاد ب کار نمیاد بچه ها هم باهاش ارتباط نمیگیرن من خودم همه درسام خوب بود ولی ریاضی رو هیچ وقت نمیفهمیدم تو کنکورمم حتی منفی زدم ولی شما معلم خوبی باشین نمره بدین

از دبیرستان حسابداری خوندم الانم کارشناس امور مالیم تو یکی از ارگانای خوب کشور ، خیلی خوشحالم که به ...

واییی گفتی معماری 

اگر الان دورو بره منو ببینی برا یک تحویل پروژه پایان ترم چه ها که نمی‌کشم 😶

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
الهی بگردم معلومه دلت خیلی پره 😂😍😘

خدا نکنه عزیزم.

بخدا نمیدونی چقدر زحمت میکشم برای فهمیدنشون. بارها یک سوال رو توضیح میدم براشون ولی آخرشم هیچی که هیچی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
عزیزم کدوم دانشگاه بودید؟

دانشگاه شهر خودمون... دانشگاه دولتی یزد 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
از دبیرستان حسابداری خوندم الانم کارشناس امور مالیم تو یکی از ارگانای خوب کشور ، خیلی خوشحالم که به ...

چ جالب آخه منم معماری خوندم دبیرستان..ولی الان دانشگاه حسابداری میخونم..و چقدر پدرم بهم گف معماری نخون اما من گوش نکردم و الان پشیمونم😂

ببین حجمش خیلی زیاده ولی واقعا مزخرف نیست. اما اینا هیچکدوم ربطی ندارد به اینکه بچه ها تو کلاس فقط ح ...

خانم من خودم دبیرستانی هستم 

بچه ها رو از نظر ذهنی تنبل و سرد بار آوردن (تربیت و اموزش توی مدرسه بوده نگین چرا) 

من نمیتونم از دبیر سوال کنم چراااااا؟ چون ب همکلاسیام بر میخوره 

فاجعه ی سیستم آموزشیه

شما همون نتیجه ای رو میبینین ک بهش بها دادید

ناراحت نشینا ولی واقعا ریاضی خیلی خشک و حوصله سر برع و واقعا کاربردی تو زندگی نداره چون زیاد ب کار ن ...

ریاضی تو زندگی کاربرد نداره؟

واقعاً حرف خنده داری بود.

تمام تکنولوژی که شما داری ازش استفاده می‌کنی بر پایه ریاضیه عزیزم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
اینکه خود باشگاه برای خودتونه و نمیخواد اجاره بدین، خیلی عالیه 😍  خدا بهتون برکت بده 🌸

اره واقعا خیلی سختی کشیدیم 

چندین سال هی باشگاه اجاره میکردیم جایی ک پرنده پر نمیزد و با سختی به سرو سامان میرسوندیم شاگرد جمع میکردیم بعد دو سال قیمت رهن و اجاره  رو چند برابر میکردن چون میدین درامدمون خوبه

ریاضی تو زندگی کاربرد نداره؟ واقعاً حرف خنده داری بود. تمام تکنولوژی که شما داری ازش استفاده می‌کن ...

اتفاقا با حرفتون موافقم

ریاضی فوق العاده اس

من عاشق کدینگ و برنامه نویسی هستم و پایه و اساسش الگوریتم برنامه نویسیه و الگوریتم هم رابطه تنگاتنگی با ریاضی داره

علم هوش مصنوعی، صنابع پزشکی، محاسبات ریز صنایع موشکی و... 

ولی بیایم قبول کنیم ک 

گند کشیدن توی این علم 

جوری ک من 12 سال فقط ب این فکر میکردم ک ریاصی ب چ دردی میخوره 

البته الان جوابشو میدونم 

ولی خب...