2777
2789
عنوان

خوشگل خانومای سایت بلوریا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آبرسان کامان میزنی جوش نمیزنی؟من جوش میزدم با مصرفش لیموییشو داشتم

من کلا جوش میزنم تو تایم پریودم بخاطر هرمون هام ولی ن با کامان جوش نمیزنم دوسش هم دارم اتفاقا ولی این سری تموم بشه ی مارک دیگه میخوام بخرم بعد کامان  مگ طعم میوه ای داره الان میگم از کدوماش میزنم 

شوینده اویم (صابون بیشتر ب پوستم می‌سازه البته) ضد جوش کیلیندامایسین  ابرسان کامان ضد آفتاب ...

مرسی گلم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
شوینده سیمپل تونر سام بای می نیاسینامید اوردینری ابرسان سیمپل و لانژ و نیتروژنا  همه مخصوص پوس ...

مرسی گلم

بزرگ کرد خدایی

اره قشنگ برجسته شده

در جهان یک راه است آن هم راستیست ✌گفتار نیک👌 پندار نیک 👍. 👈کردار نیک👉❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون بیایی🍁❤🍁میشه از ته دلت برای رسیدن به کسی که سال هاس عاشقشم برام دعا کنی ویه صلوات برای شفای برادرم مهمونم کنی لطفا☺وضعیت طوریه که یه نفر تو خیابون گریه ش بگیره همه میزنن زیره گریه ....همه شهرررررررررررررر          #وطنم ایرانم💔
من ماسک صورت هیدرودرم.دورچشم سی گل.با ویتامین سی مدیلن.میزنم ژل آلوورا قبل خواب.تقویت مژه سریتا

خیلیم عالی😍❤