2777
2789
عنوان

حرفای .... مادرشوهر😵😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 41 پست

بگو ن شوهرم موهامو اینطوری دوست دارع

یکی نی بگ گوه خوریش به تو اومده اخه من یه ماه پیش عروسیم بود مث مهمون اومدن تالار برگشتن اجازه کوچکترین دخالت به هیچکدوم ندادیم شوهرم حتی بشون نگفته بود کدوم تالار گرفتیم من بشون گفتم👀😂🚶🏽‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین خوب می‌کنی به حرفش گوش نمیدی.

من دوران عقد مادرشوهرم کاری کرده بود که در عرض یکسال بیشتر از ۵ بار مو رنگ کردم.

یا مثلاً من خودم ابروهام خوشگل و قشنگ و پر هست همش میگفت ابروهاتو نازک بردار بعد برو دورش رو تتو کن.

اوایل همش میگفتم شوهرم دوست نداره‌. آخرش یکبار گفتم نه خودم علاقه به این کارا ندارم، دیگه بعدش بیخیال شد

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
آخه اختلاف سنین با همسرم زیاد نیس آرایش غلیظ و رنگ کنم میترسم سنمو بیشتر نشون بده 

عزیزم اصن کوچیکترین بهایی به حرف هیچچچچ کس نده چه خانواده خدت چ شوهرت هرکاری که عشقته بکن هرچیزی که سلیقه خودته یبار بیشتر عروس نمیشی اونم به حرف این و اون نگا کنی و اطاعت کنی دیگ چی برا خودت میمونه 

من از جزئی ترین چیزا تا کلی ترین چیزا چه تو جهیزیم چه تو عروسیم همشو خودمو شوهرم انتخاب کردیم

خب اینا ک حرفی نیست ازالان بنای لجبازیو نچینین،لابد دوسداره عروسش خوشگل باشه ومو رنگی یا چ می‌دونم ب ...

بیشتر حس میکنم میخواد مقایسه کنه 

یا بعضی وقتا میگه فلانی چشمش و هیکلش فلان طوریه... 

گاها جلو همسرمم هم میگه 

😂🤦🏻‍♀️

عزیزم اصن کوچیکترین بهایی به حرف هیچچچچ کس نده چه خانواده خدت چ شوهرت هرکاری که عشقته بکن هرچیزی که ...

خداروشکر چقد عالی

منم سعیم رو همین هس 

و آخر سر کار خودمو میکنم 

ولی از حرف بعضیا تعجب می‌کنم 

😁

بیشتر حس میکنم میخواد مقایسه کنه  یا بعضی وقتا میگه فلانی چشمش و هیکلش فلان طوریه...  گا ...

برگام چقد بی ملاحضه مثلا جلو شوهرت اینجو میگ که چی👀🚶🏽‍♀️🤣

اصن محلش نده باو🚶🏽‍♀️😂

بیشتر حس میکنم میخواد مقایسه کنه  یا بعضی وقتا میگه فلانی چشمش و هیکلش فلان طوریه...  گا ...

ای بابا تواینو میگی خدای بالاسرم شاهده سینه ی خواعرشوعرم درد میکرد مادرشوهرم مدام جلو همسرم میگه سینه سینه ممه ،،،،شوهرم سی سالشه جلو اون میگه ممه خواهرت درد می‌کنه اونم هرروز زنگ میزنه چیشد خوب شدی؟

برگام چقد بی ملاحضه مثلا جلو شوهرت اینجو میگ که چی👀🚶🏽‍♀️🤣 اصن محلش نده باو🚶🏽‍♀️😂

واقعا نمی فهمم چرا... 

حالا خودشون صد تا مشکل هم داشته باشن کسی نمیتونه چیزی بگه... 😁

من اصن وارد بحثشون نميشم و محل نمیدم چون میدونم از کل فامیلاشون یه نفر مث من نمیتونستن گیر بیارن😁

یا خداااا 😵💔 چی بگم والا مغزم آچمز شد یه لحظه 😤

دورهم نشسته بودیم مادرشوهرم میگه فلانی سه تا پسر ریخته سرش اینطوری کردن یافلان زن رحمش خرابه یااونجاش کار نمیکنه یازنانگی نداره،،،جای من بودی چ میکردی تازه شوهرمم دقیق جزییات رو میپرسه

البته واقعا به همسر آدم هم بستگی داره خانما 

من یکی از اقوام انقد به فکر سلامتی و پوست و موی زنش هس بعد از 13 سال زندگی مشترک جدیدا رنگ کرده 

تازه آخرین باری هم که دیدمش موهاش مشکی بود 

واقعا لذت بردم 

با این موهاش هم کوتاهه ولی انقد اعتماد به نفس داره که نگو 

همه ی عروسی ها با موی کوتاه و خیلی ساده میاد 

🙃

دورهم نشسته بودیم مادرشوهرم میگه فلانی سه تا پسر ریخته سرش اینطوری کردن یافلان زن رحمش خرابه یااونجا ...

مطمئن باش خدا جوابشونو میده تو فقد اعتماد به نفست رو حفظ کن عزیزم و با شوهرت مچ باش