2777
2789

امروز ک قشنگ درسامو خونوم بازم هوس چایی کردم با تخمه ب خودم ثول داده بودم ک تخمرو نخوردم خودم فردا برم بخرم 

خواستم برش دارم ک بخورم داشتم میرفتم تو اتاقم‌مامانم از خواب بیدار شد گفت برگرد بزار سرجاش...منم ی نفس عمیق کشیدم گفتم بلشه 

چن دیقه بعد داداشم اومد ی دونه موز گذاشت تو سینی با گلابی سیب و پرتقال با خسار واسه خودش ریز کرد ک‌بخوره من اومدم ب مامانم گفتم ک احیاینا مسرتو نمیخوای دعوا بگیری گفت عقده ای روانییییی 

بازم اومدم تو اتاقم😔😔😔چ گناهی من دارم اخه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

خوندم تاپیک قبلیتو 

سر یه تخمه؟ 

پدرتون چیزی نمیگن؟

عزیزم واقعیت اینه مامانتون پسرشو بیشتر دوست داره و این تو خیلی خانواده ها هست خودتو اذیت نکن زیاد هم درگیر نشو چون عوض بشو نیستن

تازه مگه نگفتی خودت میخواستی بری تخمه بخری پس چرا نرفتی بخری واسه خودت؟

پول بگیرید از خانواده واسه خودتون از اینجور تنقلات بخرید مخصوصا شما که درس میخونی یکدفعه دیدی هوس کردی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اینجا اینستاگرام نیست که فالوت داشته باشند همه چیو بدونن باید هر دفعه تاپیک میزنی کامل تعریف کنی

قضیه از این قراره ک دیروزمامانم تخمه خریده بود بعد بعدظهر ک داشت میاورد دسد ک سرش وا هست بعد با دادو فریاد بهم گفت ک حالااا واس من سرشو وا کردی خوردیییییی؟؟؟؟؟؟؟من گفتم ک ن بخدا من چیزی نخوردم ازش گفت خدا خدا نیست ‌ک همون لحظه باید لالت کنه 

خب دیروز پیش ما خیلی بارون میبارید امروزم ک جمعس 

خب نخور امروز ولکن 

شنبه برو بگیر تنقلات بزار تو کمدی جایی 

مادرتون همیشه همینجورین؟ 

اگه همیشه همینجوریه دیگه هیچوقت موقعی که میخواید چای بخورید از تخمه ها چیزایی که مادرتون میاره نخورید از تنقلات خودتون بخورید اینم میتونه حس عذاب وجدان به مادرتون بده 

مسئله مهمی نیست جلو خودتو بگیر دیگه نرو سراغ خوراکیای مامانت

پدرت چجور آدمیه؟  مثل مادرتون؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب نخور امروز ولکن  شنبه برو بگیر تنقلات بزار تو کمدی جایی  مادرتون همیشه همینجورین؟&nbs ...

ار/ه همیشه اینطوزی ی بتر مرغمون تخم کرده بود من اونو نیمرو کردم تا بیام ی لقهمه بگیرم انقد سرم داد زد و فحش داد اخرسر همرو ریختم بیرون اخه خودتو بزار جای من مامانت هی سرت داد بزنه بحاطر چیزی ک داری میخوری بعد اون غذارو میخوری واقعا؟؟؟من همشو ریختم تو اشغالدونی گفت ک انتقام ازت میگیرم 

بابام والا همش حقو ب مامانم میده میگه ک تو خیلی اخلاق بری داری مامانت صلاحتو میخواد تو باید ب حرفاش گوش کنی انقد میگه میگه من مجبورم خودم حقو بدن ب مانانم ی جورایی مغزمو شست و شو میده 

ار/ه همیشه اینطوزی ی بتر مرغمون تخم کرده بود من اونو نیمرو کردم تا بیام ی لقهمه بگیرم انقد سرم داد ز ...

ووویی باباتم از مامانت حساب میبره الهی بگردم. مامانت مث مامان منه. مامان صدبرابر بدجنس تر بود. من تو ۱۸ سالگی ازدواج کردم و فرار کردم. الان بیست ساله که ازدواج کردم هنوزم رابطم باهاش خوب نیس. همیشه قهریم با هم 

[QUOTE=267788085]   [/QUOTتزو خدا ب چی بگین

چی بگم عزیزم خدا بهت صبر بده تنها راهت تحمل کردنه هرچی زودتر برو دانشگاه مث من ازدواج نکن چون واقعا اگه درسمو ادامه داده بودم شاید ازدواج موفق تری داشتم