2777
2789
عنوان

خونه پیدا نمیشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 75 پست

بروکن سولقون ،اب وهواشم خوبه قیمتاش مناسب تره بادویست رهن می تونی بگیری یاصدوپنجاه وپنج تومن خانه هشتادمتری ،فقط حتمابایدوسیله داشته باشیدچون شمال غرب تهرانه یه ربع فاصله داره باشهر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه گوشت و مرغ و ماهی رو از غذامون حذف کردیم دزست شد ماجرای خونه هم همینه منطقه امسال عوض کرد سال بد ...

عزیزم اینا ک گفتی ربطی ب حرف من نداشت

بعدم از افزایش قیمت زمین تو روستا خبر نداری

روستاهم خداد تومن شده😐

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل

واقعا که من موندم رو این زمین به این بزرگی چرا ما آدم ها باید استرس خونه داشته باشیم خدایا آخه این چه بنده هایی بود که آفریدی برداشتن زمینت را به اسم خودشون زدند الان دیگه توراهم بنده نیستند ....😭 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عزیزم اینا ک گفتی ربطی ب حرف من نداشت بعدم از افزایش قیمت زمین تو روستا خبر نداری روستاهم خداد توم ...

میدونم منظورت این نیست منم منظورم این هر چقدر قانع میشیم بازم نمیشه که نمیشه اتفلقا روستا رو گفتم تو شهرستان ما اصلا با شهر قیمتش فرقی نمیکنه

کی خریدی 

ببین بیا بگرد اینجارو دکتر‌حسابی میتونی پیدا کنی . من سه سال پیش خریدم ۱۱۷ تومن ۵۰ متری قولنامه ای . الان شده ۴۵۰ تومن . شمام پاشو بیا اینجا بگردید حتی سر کوچمون اتوبوس آزادی داره . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

میدونی،من ب این فکر میکنم اگر هرچی داری طلا ماشین بفروش ی وام مسکن هم بگیر سمت کرج  یا اسلامشهری خونه بخر حدود۸۰۰ میلیون اون پول اجاره روهم میدی جای وام مسکن ۳ تومنشم میره توجیب خودت هم خونه داری،هم ی عمر راحتی

میدونم منظورت این نیست منم منظورم این هر چقدر قانع میشیم بازم نمیشه که نمیشه اتفلقا روستا رو گفتم تو ...

من ۴۰تومن پول داشتم خاستم یه تیکه زمین بخرم تو دهات

نخریدم شوهرم نزاشت

حالااون زمینه شده۳۰۰ملیون

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
ببین بیا بگرد اینجارو دکتر‌حسابی میتونی پیدا کنی . من سه سال پیش خریدم ۱۱۷ تومن ۵۰ متری قولنامه ای . ...

جدی میگی یه سر میزنم حداقل هم محیطش رو ببینم هم قیمت هاش بیفته دستم ممنون که گفتی از اجاره نشینی خیلی بهتر 

من ۴۰تومن پول داشتم خاستم یه تیکه زمین بخرم تو دهات نخریدم شوهرم نزاشت حالااون زمینه شده۳۰۰ملیون

دقیقا ، برای منم اتفاق افتاد هم پولمون بی ارزش شد هم چیزی نتونستیم بخریم الان مستاجری وحشتناک وحشتناک نمیشه پس انداز کرد 

جدی میگی یه سر میزنم حداقل هم محیطش رو ببینم هم قیمت هاش بیفته دستم ممنون که گفتی از اجاره نشینی خیل ...

اره عزیزم . ببین یه مرزی داره بین سرآسیاب و مارلیک وکتر حسابی اسمش خوبه بد نیست . ولی چون جز بافت سرآسیاب ارزونه . مارلیک هم یه بلوار باهاش فاصله داره. مثلا الان فاصله من تا مارلیک یه کوچه اس . من الان یه ساله اینجا میشینم بدی ندیدم . به کسی کار نداشته باشی باهات کار نداره کسی . نسبت به تهران که ک امکاناته ولی از مستاجر بهتره . الان خونه من ۹۰ رهن . ولی مال خودمه راحت نشستم پولمو جمع میکنم برم مارلیک سند دار بخرم ‌ . منظور اینکه باید از یک جایی شروع کرد

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...