2821
2789
عنوان

دوست دورو😑😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 21 پست
میدونی چرا  چون همیشه درس میخونم ولی برای اینکه از خودم تعریف نکنم میگم نخوندم اونا هم فک میکن ...

خب اشتباه میکنی دیگ اونا فک میکنن بهشون دروغ میگی 

بخاطر همین باهات لج میکنن وقتی میخونی دلیلی نداره بگی نمیخونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نگو اینجوری مگه مجبوری اگه دختر عاقلی باشی کات میکنی باهاشون

من همین الانم کاری باهاشون ندارم فقط برای بعضی از سوالا که اونا بلدن ازشون استفاده می‌کردم چون میرن کلاسو... ولی من نمیرم برای همین تا الان نگهشون داشتم چن مدت دیگه مدرسه ها تموم میشه همه میرن پی زندگی خودشون

خب اشتباه میکنی دیگ اونا فک میکنن بهشون دروغ میگی  بخاطر همین باهات لج میکنن وقتی میخونی دلیلی ...

نمیگم نمیخونم 

میگم منم خوندم همین ولی اونا میگن از شب تا صب بیدار بودیم و.. ولی من دوست ندارم از وضع درس خوندنم باخبر بشن برا همینم نمیگم 

یه نصیحتی بهت کنم یادت بمونه 

چون منم دقیقا این روزها رو سپری کردم 

ببین تو الان فقط داری اشتباهات و بدی های دوستات نسبت به خودتو میبینی ولی از طرف اونا هم به خودت نگاه بنداز 

اونقدری ک انتظار داری اونا دوستای خوب و صادقی برات باشن تو هم دوست خوبی براشون هستی؟ 

دوستی باید دوطرفه باشه 

شاید توهم دوست خوبی براشون نیستی ک اونا الان باهات دارن اینجوری میکنن 

یه نصیحتی بهت کنم یادت بمونه  چون منم دقیقا این روزها رو سپری کردم  ببین تو الان فقط دار ...

نه اتفاقا دلم میسوزه برای خودم که وقتی اونا نمرشون بیشتر از من  میشه تشویقشون هم میکنم 

ولی اونا چی؟ 

نه اتفاقا دلم میسوزه برای خودم که وقتی اونا نظرشون بیشتر از من  میشه تشویقشون هم میکنم  و ...

تو الان دوتا راه جلوته یا رابطه ی دوستانت رو مدیریت کنی 

یا چون حسودن باهاشون قطع رابطه کنی 

خب اگ قطع ارتباط کنی بعد بخاطر تنها بودن روحیه ات خراب نمیشه؟

آدما توی زندگی شون 

علاوه بر درس خوندن به دوست و خانواده و .... هم نیاز دارن 

فقط نچسب به یه بُعد از زندگی 

همه رو کنار هم مدیریت کن 

خب حسادت میکنن فدای سرت تو باز برای موفقیتت تلاش کن و همیشه نمرات خوب بگیر ولی کنارش سعی کن رابطه ی دوستانه ی خوبی هم داشته باشی