2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره مذهبیه ازنظر عرفا زشته نیست؟؟؟

ن عزیزم شما قصدتون شناخته، بهش بگو یه بار در حد چند دقیقه تصویری صحبت کنیم که همدیگه رو دیده باشیم عکس معمولا افکتای مختلف داره و رو هر گوشی هم متفاوته و چون راهمون دوره بد نیست یه بار تصویری حرف بزنیم ،اعتماد به نفس داشته باش توکلت به خدا باشه اگر قسمتت باشه مهرتون میره تو دل هم، انشاالله به همین اذان خوشبخت و عاقبت بخیر باشی با کسی که قسمتت هست،

ن عزیزم شما قصدتون شناخته، بهش بگو یه بار در حد چند دقیقه تصویری صحبت کنیم که همدیگه رو دیده باشیم ع ...

ممنون😓😓💕💕میشه گزارش بزنید کاربریم باخالم یکیه ابروم میره

خب وقتی صحبت میکنین بگو مادرم اشتباهی عکس بت فی لتر فرستاده بگو نمیخام اول راهی دروغی چیزی بینمون باشه عکس بدون فیلترت رو براش بفرست و بگو اینم ظاهر و باطن دیگه خودش بخاد نخاد میگه تو هم راحت میشی

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

بنظرم کار مادرتون اشتباهه

ما هم عکسای عروسمون رو با سلفی گوشیش گرفته بود دیدیم

تو عکسا سفید و کلا پوست صافی داشت

و خیلی با واقعیت خودش متفاوت بود

خدایی رفتیم خواستگاری نه اینکه بگم بد بود قیافه ش

ولی کلی خورد تو ذوقمون

تصوراتمون دگرگون شد

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     شما وظیفتون میشه بگید ممنون می ...

فردا صبح برید تو این تاپیک که لینک میدم لینک بدین یا اسم تاپیک پست اول رو بخونین ساعت کار رو ببینین

لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی | تبادل نظر نی نی سایت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تازه متدرم رفته گفته نسبت به عکسش ظریف تره😭😭😭😭

ای بابا

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه