2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو حتما مجردی  من چی که متاهلم و بچه دارم خوابم نمیبره روز میخوابم به خونه زندگی بچه نمیت ...

اره مجردم 

😂اره سخته خدایی 

ولی خب من روزام نمیخوابم ساعت ۸صبح میخوابم تا ۱۰/۱۱ بکوب ت گوشی قشنگ دارم کور میشم

دیوار غرورتو انقدر بلند بساز،که صدای قلبت بهش نرسه🗿👑
دلم گرفته الانم داستم با عشقم چت میکردم نمیدونم یهو رف همیشه۱۲میخابید امشب بخاطر من بیدار بود نگران ...

خب حتما خواب رفته... تنها نیستی که میگی عشق داری

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشهد

خب چقدخوب.منم مشهدم .ببین من قبلا پخش ادکلن اورجینال داشتم توبلوارمصلی بازار مولوی بلدی که؟؟

دوستام هستن هنوز هرموقع خاستی بخری بمن بگوتا هم اصل وهم قیمت عمده بگم بهت بدن

خب چقدخوب.منم مشهدم .ببین من قبلا پخش ادکلن اورجینال داشتم توبلوارمصلی بازار مولوی بلدی که؟؟ دوستام ...

خود مشهد نیستم 

اما شاید یه چند وقت دیگه بیام مشهد برا زیارت 

پیچ ندارن؟؟

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
خود مشهد نیستم  اما شاید یه چند وقت دیگه بیام مشهد برا زیارت  پیچ ندارن؟؟

نه متاسفانه.چون عمده فروشن پیچ ندارن.حالا هرموقع اومدی خبرم کن من حداقل ازقیمت مغازه دار۳۰درصدارزونتر واست میخرم.میشه ارسال بکنن واست

نه متاسفانه.چون عمده فروشن پیچ ندارن.حالا هرموقع اومدی خبرم کن من حداقل ازقیمت مغازه دار۳۰درصدارزونت ...

ممنون عزیزم حتما لطف میکنی❤️❤️

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد