2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 76 پست
برا چی خوبه عزیزم؟

برای قوی شدن اسپرم و باروری آقایان

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرکز ناباروری اصفهان هست خانم های ۵۰سال بالا باردار شدن پیگیری بیا اصفهان من خودم یک جلسه رفتم دوقلو ...

به سلامتی خدا براتون نگه داره چون سنم داره میره بالا یکم نگرانم 

خدا با من است 🙌🌹
اسی مبارررک باشه😍😍🫂 برا منم دعا کنید بچه ها این ماه مادر بشم 🥺😍 پلی کیستیک ام اما دکتر گفت که ...

اون آمپول ها اچ ام جی هست برای رشد تخمک 

بعد ک بری سونو ببینه تخمک خوب داری بهت اچ سی جی میده 

حتما نتیجه میگیری گلم چرا ک ن همیشه وقتی فکر شو نمیکنی باردار میشی من این ماه تا ی هفته قبل پری هیچ علایمی نداشتم بعد کمر درد و دل درد و سینه درد درست مثل قبل پریودی انقد ناراحت بودم گفتم این ماه هم نشد تا امروز گفتم ی امتحان بکنم ک خدا خواست و شد البته هنوز از ندادم خداکنع اونم مثبت بشه 

و اینکه قرص اوابوست بگیر حتما بخور برای تقویت تخمک عالیه من این ماه مصرف کردم 

♥️
اون آمپول ها اچ ام جی هست برای رشد تخمک  بعد ک بری سونو ببینه تخمک خوب داری بهت اچ سی جی میده& ...

مرسی عزیزم انشالله که ازمایشتم مثبت باشه برا منم دعا کن خیلییی 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
عزیز بسلامتی فارق میشی🥰☺😘🤩خوش بحالت 

فعلا که تو دوره درمانم برام دعا کن که بشه🙂💙

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
اسی علائمم داشتی؟اگه اره میشه بگی

من ی هفته قبل موعد کمر درد و دل درد پریودی و سینه درد گرفتم یعنی سینه هام نوکش حساس شده بود ک فکر میکردم میخام پری شم روز موعد زیر دلم گرفته بود و بعضی وقتا دردش زیاد میشد دیگه گفتم ی تست بزنم وگرنه خیلی ناامید بودم و گفتم مال پری هست این علایم و. البته هر ماه دو روز یا ی روز ب پری این علایم داشتم این ماه زود تر شروع شد 

♥️
اون آمپول ها اچ ام جی هست برای رشد تخمک  بعد ک بری سونو ببینه تخمک خوب داری بهت اچ سی جی میده& ...

گلم من امپول hmg زدم امروز هیچ دردی نداشتم تو درد داشتی اگه آره کی دردت شروع شد؟؟ 

گلم من امپول hmg زدم امروز هیچ دردی نداشتم تو درد داشتی اگه آره کی دردت شروع شد؟؟ 

ن منم بعد آمپول هیچ علایمی نداشتم فقط شبی ک زدم شب بعدش کمر درد و پا درد شدید گرفتم ک فک کنم تخمک داشت آزاد میشد بعدم تموم ... دیگه علایم هم تا ی هفته قبل موعد هیچی نداشتم بعد شروع شد

♥️
ن منم بعد آمپول هیچ علایمی نداشتم فقط شبی ک زدم شب بعدش کمر درد و پا درد شدید گرفتم ک فک کنم تخمک دا ...

ینی منم درد ندارم طبیعیه؟؟

خدا خودش کمک کنه منم بعد از این داروها باردار بشم🙂🥲