2777
2789
ماهم تبریزیم....همش استرس دارم...پولمون هم نرسید از طبقات بالایی بخریم

من خودم اول انتخاب کردم روی پارکینک چون بچه کوچیک دارم حوصله اسانسورم نداره 

🌟عضو گروه نارنجی وزن اولیه 86.70🌟وزن فعلی82.55

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳ سال پیش تو شرایط شما بودم.نرده  و دوربین زدیم تو حیاط.درب ضد سرقت و دزدگیر.دیگه عادت کردم ...

راضی هستین از طبقه یک بودن؟؟منواونقد ترسوندن هر روز با همسرم جنگ و دعوا داریم....همش میگم چرا طبقه یک خریدیم

سوسک و سرو صدا و بو فاضلاب...امنیت کمتر....سردی کف خونه

والا ما طبقه ۴ ایم نوسااز و آک.....از خونه روبرویی سوسک پیداکردیم . باگزینه سوسکت مخالفم. تو اسمونم باشی واحد روبرویی یا یکی ازهمسایه ها سوسک داشته باشن میان....بوی فاضلابم اشتباه نکن. همچین چیزی نیس....

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
فداتشم مرسی ....با هزار قرض و وام تونستیم اینجارو بخریم....الانم افتادم به جون همسرم که همه میگن طبق ...

خب عزیزم نگران نباش انشالله ک بسلامتی بشینی اوقاتتون رو تلخ نکن شاید اصلا اینا نباشه ک میگی،نهایت دوست نداشتی چند سال دیگه پول دستت اومد عوض میکنی

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
راضی هستین از طبقه یک بودن؟؟منواونقد ترسوندن هر روز با همسرم جنگ و دعوا داریم....همش میگم چرا طبقه ی ...

من قبلا طبقه ی ۴ شمالی بودم یه محله ی متوسط.الان طبقه ی اول شمالی جنوبی هستم یه محله ی عالی.ما بسته به پولمون تونستیم اینجا رو بخریم.پولمون به طبقه ی بالاتر نرسید.طبقه ی اول بودن یه سری حسن داره یه سری عیب.من دو تا بچه کوچیک دارم و از این لحاظ خیلی خوبه کسی زیرمون نیست چون کلی بدو بدو میکنن.وقتی آسانسور خرابه یا برای  اسباب کشی ما راحت تریم.وقتی توی تابستون فشار آب کم بشه ما آب بازم داریم البته پمپ و تانک هست ولی گاهی با بحران کمبود آب مواجه میشیم.چون برق پارکینگ مشترک یه موقع که شوهرم میخواست با برق کاری انجام بده  همسایه ها غر میزدن.اونم از بالا برق میکشه.وقتی هم مهمون داریم راحت تریم.از لحاظ نور خیلی جلومون ساخت نیس و اکی هست.ولی خب طبقات بالاتر نور بیشتری دارن و زیرشون هم گرمتره.ولی من چون بچه هام کوچیکن راضی هستم بزرگتر بشن ترجیح میدم برم بالاتر ولی یه سری چیزا رو باید سنجید.منم اولش ناراحت بودم ولی الان خدا رو شکر عادت میکنی.