2777
2789
مدل بهتر میتونی پیدا کنی

اها

آخه تو بازار مدل خ ب نیست تو اینستا هم هر پیجی و اعتماد ندارم یا مثلا از یه مانتو خوشم میاد یک و خوردهی قیمتشه که زیاده از نظر من 

یه صلوات برام میفرستی 💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها آخه تو بازار مدل خ ب نیست تو اینستا هم هر پیجی و اعتماد ندارم یا مثلا از یه مانتو خوشم میاد یک ...

خب پس همون مدل اول بپوش ببین اگه چاقت نشون نداد به تنت اومد بخر بعدم چقدر زود داری مانتو عید میخری🤔

اها آخه تو بازار مدل خ ب نیست تو اینستا هم هر پیجی و اعتماد ندارم یا مثلا از یه مانتو خوشم میاد یک ...

عزیزم stopمزون سرچ کنین هم تک فروشی دارن هم عمده و اکثر پیجا ازین خرید میکنن کاراشون هم مناسبه هم قشنگه

و اون یکی هم اسمش ملکه حالا فکر میکنم ملکه کالکشن بود

اینم تولیدی کاراش شیکه 

خب پس همون مدل اول بپوش ببین اگه چاقت نشون نداد به تنت اومد بخر بعدم چقدر زود داری مانتو عید میخری🤔

قصد نداشتم الان برل عید بخرم دیدم این مانتو ها تخفیف خورده گفتم دیگه بگیرم که برا عید باشه انشالله 

من وزنم یه کم زیاده ۷۳ کیلو با قد ۱۶۵ به نظرت بد میشه تو تنم ؟

یه صلوات برام میفرستی 💞
عزیزم stopمزون سرچ کنین هم تک فروشی دارن هم عمده و اکثر پیجا ازین خرید میکنن کاراشون هم مناسبه هم قش ...

باشه عزیزم مرسی حتما چک میکنم 😚

یه صلوات برام میفرستی 💞
باشه عزیزم مرسی حتما چک میکنم 😚

اها اینم بگم talمزون هم خیلی کاراش شیکه هم قیمتش خوبه،البته سبک خاصی داره ممکن نپسندین حالا یه نگاه بندازین خودم بارها ازشون خرید کردم