2777
2789
عنوان

جواب رد بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
چرا

چون درسو میتونی بخونی .وقتی که یه نفر شرایطش خوبه چرا جواب رد بدی. البته بازم هرچی خودت میدونی

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
بگم نه دروغ گفتم صد در صد تاثیر میزاره ولی میتونی بگی من بعد امتحان کنکور یه مدت برای اشنایی با شما ...

پشت کنکور موندم؟

یک سال دیگه هم صبر کنه؟

البته الان شده شش ماه😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگم نه دروغ گفتم صد در صد تاثیر میزاره ولی میتونی بگی من بعد امتحان کنکور یه مدت برای اشنایی با شما ...

خودت جای من بودی البته با توجه به سن پایین من 

قبول میکردی؟

شما جای من بودید یهویی میشد از یکی خوشتون بیاد؟ آشنای دور هستن  رفت آمد و ارتباطی نداشتم اصلا ...

خب خیلی طبیعیهه‌ 

اکثر ازدواج های سنتی همینه 

کسی نمیتونه تضمین کنه عاشقش میشی بعد ازدواج یا نه 

ولی با تحقیق و صحبت کردن باهاش میتونی متوجه شی چجور آدمیه بیشتر فکر کن روش🥲

پشت کنکور موندم؟ یک سال دیگه هم صبر کنه؟ البته الان شده شش ماه😂

خوب چرا قبول نمیکنی با هم اشنا بشید و شناخت بیشتری پیدا کنی باور کن تو چند جلسه که بیرون میری قشنگ میتونی بفهمی اونی که می خوایی هست یا نه خدا رو چه دیدی شاید خوشت اومد ازش باهش ازدواج کردی تو کنار هم به موفقیت هم رسیدی این شانس رو از خودت دریغ نکن ولی نصیحت دوستانه نذار فقط تو دوره ی اشنایی وابسته بشی و خوب به رفتاراش دقت نکنی اول رفتارهاشو خوب بسنج و بعد دیدی مورد خوبی هستش عاشق هم شدی که خیلی هم عالی

خوب چرا قبول نمیکنی با هم اشنا بشید و شناخت بیشتری پیدا کنی باور کن تو چند جلسه که بیرون میری قشنگ م ...

درست میگی

ولی از خانوادم هم خجالت میکشم بخوام اصلا درموردش حرفی بزنم با اینکه به عهده خودم گذاشتن 

خودت جای من بودی البته با توجه به سن پایین من  قبول میکردی؟

اگه بین 20 تا 25 باشی به نظرم بهترین سن در غیر این صورت خودم بودم قبول نمیکردم مگه اینکه واقعا عاشق بودم و میدیم عاشقم هست اون وقت سن رو در نظر نمیگرفتم چون ادما کلا یه بار تو این دنیا عاشق میشن نه بیشتر پس این حس رو از خودم دریغ نمیکردم

درست میگی ولی از خانوادم هم خجالت میکشم بخوام اصلا درموردش حرفی بزنم با اینکه به عهده خودم گذاشتن&n ...

تو ازدواج هیچ وقت از کسی خجالت نکش حرف دلت رو بزن چون اگه ازدواج خوبی داشته باشی خانواده ت از همه اول سر بلند میشند بعد اون خودت به خودت افتخار میکنی که سنجیده عمل کردی و یه انتخاب خوب انجام دادی و چی بهتر از این خوشی پس هیچ وقت خجالت نکش کار اشتباهی نمیکنی 

اگه بین 20 تا 25 باشی به نظرم بهترین سن در غیر این صورت خودم بودم قبول نمیکردم مگه اینکه واقعا عاشق ...

کنکور دارم ۱۸ سالمه 

تردیدم هم دقیقا واسه همینه که میگی

عاشقش که نیستم

سنم هم کمه

واقعا شرایط مناسبی نیست

کنکور دارم ۱۸ سالمه  تردیدم هم دقیقا واسه همینه که میگی عاشقش که نیستم سنم هم کمه واقعا شرا ...

پس قبول نکن هنوزم فرصت داری تازه سنی هم نداری مطمعن باش اگه تلاش کنی دانشگاه بری سر کار بری موقعیت اجتماعی خوبی بدست بیاری موردهای خوبی هم برات میاد فکر نکن فقط همین یه مورد اگه قبول نکنی دیگه این اتفاق نمیافته