sharen مدیر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 عنوان عکس خونم | مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 83 پست خانوما بالاخره بعد هفت سال خونه ساختیم و چندماهه اومدیم توشفعلا پرده و کابینت نزدیم البته چون گاز کشی نکردیمحالا بگین چه مبلی به پذیراییم میاد 1401/10/15 | 21:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 مبارکت باشه اسی ان شالله با دل خوش و تن سالم ت توش زندگی کنید . دعا کنید ما هم بتونیم خونمونو تکمیل ... قربونتایشالا هرچه زودتر تکمیل میشه و با دل خوش میرید توش
beeeee عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1619 اسی خدا قسمت کنه یک دست مبل خوشگل بخر پرش کن یکم خالیه تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است.. تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 اسی خدا قسمت کنه یک دست مبل خوشگل بخر پرش کن یکم خالیه اره ایشالا تا عید مبل و پرده میخرم
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 ببین عزیزم خونت عالیهههه ..اما باید تغییراتی تو چیدمان و وسیله هات بدی فدای تو آره میدونم اگه بشه تا عید هم مبل میخریم هم پرده میزنم و فرش رو هم عوض میکنم
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 مبارک باشه عزیز دلم منم بعد ۲ سال تازه دارم کابینت میزنم کمد دیواری پرده هامونده ما کابینت کار آوردیم گفتش تا گاز نکشید نمیشه بزنین اینه که موند
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 چطوری گاز نکشیدید رفتید توش گاز ببین داریم از خونه همسایه کشیدیم هنوز لوله کشی و کنتور نداریم خودمونچون خونمون وامیه هنوز مجوز گاز رو ندادن بهمون
سمندون_سمندون عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 8288 گاز ببین داریم از خونه همسایه کشیدیم هنوز لوله کشی و کنتور نداریم خودمون چون خونمون وامیه هنوز مجوز ... ماتازه ساختیم ولی سالنمون خیلی کوچیک شد اعصابم خورده هنوز مبل نخدپریدیم قبلیا را گذاشتم همش فکرم درگیره چه مبلی بخرم تو ای یه ذره جا
سمندون_سمندون عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 8288 گاز ببین داریم از خونه همسایه کشیدیم هنوز لوله کشی و کنتور نداریم خودمون چون خونمون وامیه هنوز مجوز ... لوله کشی زیر کار انجام دادید؟
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 لوله کشی زیر کار انجام دادید؟ لوله کشی زیر کار چی هست😁😁
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 ماتازه ساختیم ولی سالنمون خیلی کوچیک شد اعصابم خورده هنوز مبل نخدپریدیم قبلیا را گذاشتم همش فکرم درگ ... اتفاقا منم همش سر شوهرم غر میزنم سالنو کوچیک درآوردی چون نقششو خودش کشیده میگه دیگه از این بزرگتر میخوای
سمندون_سمندون عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 8288 لوله کشی زیر کار چی هست😁😁 ما اینجا موقع ساخت اول لوله کشی گاز کردیم زیرکاراون شد ۷ میلیون پارسال بعد موقع اتمام کار پکیج زدیم مامور گاز اومد تایید کرد بعد ۲۰۰ سیصد هزارتومن دیگه دادیم کنتور را کشیدن
سمندون_سمندون عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 8288 اتفاقا منم همش سر شوهرم غر میزنم سالنو کوچیک درآوردی چون نقششو خودش کشیده میگه دیگه از این بز ... سالن من ۲۲ الی ۲۳ متره اصلا خیلی کوچیکه سردرد میگیرم خیلی ناراحتم نمیدونم چرا اینجوری شد چون بالکن دراوردیم کوچیک شد
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 ما اینجا موقع ساخت اول لوله کشی گاز کردیم زیرکاراون شد ۷ میلیون پارسال بعد موقع اتمام کار پکیج زدیم ... اها آره همه کارارو کردیم ولی نیومدن تایید کنن هنوز چون پایان کار نگرفتیمخونمون از این نظر تکملیه حتی طبقه پایینم تکمیله از همه نظر فقط گاز نداریم
sharen مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 1111 سالن من ۲۲ الی ۲۳ متره اصلا خیلی کوچیکه سردرد میگیرم خیلی ناراحتم نمیدونم چرا اینجوری شد چون بالکن د ... وای آره کوچیکهمال ما 36متره