2777
2789
عنوان

عکس خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 83 پست
مبارکت باشه اسی ان شالله با دل خوش و تن سالم ت توش زندگی کنید . دعا کنید ما هم بتونیم خونمونو تکمیل ...

قربونت

ایشالا هرچه زودتر تکمیل میشه و با دل خوش میرید توش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خدا قسمت کنه یک دست مبل خوشگل بخر پرش کن یکم خالیه

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
ببین عزیزم خونت عالیهههه ..اما باید تغییراتی تو چیدمان و وسیله هات بدی

فدای تو 

آره می‌دونم اگه بشه تا عید هم مبل میخریم هم پرده میزنم و فرش رو هم عوض میکنم

گاز ببین داریم از خونه همسایه کشیدیم هنوز لوله کشی و کنتور نداریم خودمون چون خونمون وامیه هنوز مجوز ...

ماتازه ساختیم ولی سالنمون خیلی کوچیک شد اعصابم خورده هنوز مبل نخدپریدیم قبلیا را گذاشتم همش فکرم درگیره چه مبلی بخرم تو ای یه ذره جا

ماتازه ساختیم ولی سالنمون خیلی کوچیک شد اعصابم خورده هنوز مبل نخدپریدیم قبلیا را گذاشتم همش فکرم درگ ...

اتفاقا منم همش سر شوهرم غر میزنم سالنو کوچیک درآوردی چون نقششو خودش کشیده 

میگه دیگه از این بزرگتر میخوای

لوله کشی زیر کار چی هست😁😁

ما اینجا موقع ساخت اول لوله کشی گاز کردیم زیرکاراون شد ۷ میلیون پارسال بعد موقع اتمام کار پکیج زدیم مامور گاز اومد تایید کرد بعد ۲۰۰ سیصد هزارتومن دیگه دادیم کنتور را کشیدن

اتفاقا منم همش سر شوهرم غر میزنم سالنو کوچیک درآوردی چون نقششو خودش کشیده  میگه دیگه از این بز ...

سالن من ۲۲ الی ۲۳ متره اصلا خیلی کوچیکه سردرد میگیرم خیلی ناراحتم نمیدونم چرا اینجوری شد چون بالکن دراوردیم کوچیک شد 

ما اینجا موقع ساخت اول لوله کشی گاز کردیم زیرکاراون شد ۷ میلیون پارسال بعد موقع اتمام کار پکیج زدیم ...

اها آره همه کارارو کردیم ولی نیومدن تایید کنن هنوز چون پایان کار نگرفتیم

خونمون از این نظر تکملیه حتی طبقه پایینم تکمیله از همه نظر فقط گاز نداریم