2777
2789
عنوان

عکس خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 83 پست
وااا نتی چرا از هر قسمتی که میخوای بگو عکس بدم     شات گرفتم از روشون

چشم نداره ببینه پرده اتاق خواب هات عین همه😐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه گلم صدای شادی بپیچه تو خونتون🌹

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
کو نتی باشه ؟ دقیقا چیو باید برش میزد ؟؟!!

عزیزم با یع عکس دیگه بود 

^ ای غرق در هزار غمِ بی دوا وطن💔^      آب میخورم یاد خدانور میفتم. آشپزی میکنم یاد مهرشاد میفتم. خط چشم میکشم یاد سارینا میفتم. آهنگ گوش میدم یاد نیکا میفتم. میرقصم یاد مهسا میفتم. رنگین کمون میبینم یاد کیان میفتم. بارون میبینم یاد حمیدرضا میفتم و خیلی چیزای دیگه ...! 🥲               _منتظر ناجی نباش خبری توو راه نیست!نجات دهنده خودتی خودت قهرمانی! من و تو اگه ما بشیم...بیکرانیم! ما منجیِ زمانه ایم امامِ زمانیم!✌🏿بحث_با_بیکازی_جماعت_ممنوع!😙     کاربری دوم! 
چشم نداره ببینه پرده اتاق خواب هات عین همه😐

اینا پرده های عروسیمه خونه ای که مستأجر بودیم 

بعد اون رفتیم خونه مادرشوهر زندگی کردیم

الآنم یکم قرض داریم هنوز پرده نزدیم

اصلا هم نتی نیست حداقل خوب برش میزدی نامرد😂

کجاش نتیه😐😑

خیلی قشنگه حتما بخونید:                                                                                  میدونی موقع تولد وقتی خدا داشت بدرقمون میکرد چی گفت!!!!!!!؟؟؟؟            گفت: داری به دنیایی میری که غرورت را میشکنن و به احساس پاکت سیلی میزنن!  نکنه ناراحت بشی......!!!                          من تو کوله پشتیت عشق گذاشتم.....تا ببخشی!!                                           خنده گذاشتم ...‌....تا بخندی!!!           اشک گذاشتم .......تا گریه کنی!                و                              مرررگ گذاشتم ...   تا بدونی دنیا ارزش بدی کردن نداره!!!     پس خوب باش و خوبی کن!❤🖤

خیلی خانه ات زیباست الهی بهترین لحظه های زندگی ات تو این خانه باشه الهی صدا خنده هاتون تو خانه بپیچه...دعا کن منم جهازم تکمیل بشه و خانه ام کامل عروسی بگیرم

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 

الهی صد هزار مرتبه شکر چقدر خوشحال میشم یکی خونه دار شده خودم مستاجرم دو هفته دیگه سالمه باید پاشم ولی خونه پیدا نمیکنم،الهی که خیرشو ببینی و توش فقط شادی باشه❤

بلندترین فریاد من سکوت من است...