آها 😂😂😂ولی خب واقعا تو راهنمایی خیلی بهش فکر میکردم و خودم رو اذیت میکردم مخصوصا دوستام که مثلا تا ششم ازشون ۲۰ سانت بلند تر بودم و بعد چون اونا بلوغشون دیر تر تو راهنمایی کلی قد کشیدن ولی من نکشیدم ولی خب دیگه از دبیرستان به بعد کمتر برام مهم بود و اینکه البته هیچ وقت هم نرفتم دنبالش و دکتر و اینا ولی کلا هرچی خدا داده مرسی دستش درد نکنه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
آها 😂😂😂ولی خب واقعا تو راهنمایی خیلی بهش فکر میکردم و خودم رو اذیت میکردم مخصوصا دوستام که مثلا ت ...
اره واقعا....... نه زیاد مهم نباشه برات کلا قد برای دختر زیاد مهم نیست
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
من سنم کمه اون موقع که رفتم صفحه ی رشدم باز بود و نیازی به درست کردن مشکلات استخوانی نداشتم و فقط بهم برنامه ی غذایی داد ولی شما که صفحه ی رشد بسته شده باید مشکلات استخوانی رو درست کنید فکر کنم
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای