2777
2789
عنوان

پوست سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3611 بازدید | 144 پست
واا  مگه زمان قاجاره ک اینطور میگین الان مگ رنگ‌ پوست ب چشم میاد؟ زیبایی مهمه  خیلیارو ...

حالا تعریف نمی‌خوام کنم ولی بخدا منم خیلی خوشگلم ولی سبزه بودنم رو مخه واقعا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا همینم.چه میشه کرددیگ😞😞😞 من دورچشامم جود وتیرست این ازهمش بدتر اذیتم میکنه😔😔

کرم دور چشم سی گل استفاده کن بخدا که حرف ندارع من ۱۵روز زدم قشنگ زیر چشمم پوف کرد 

حالا تعریف نمی‌خوام کنم ولی بخدا منم خیلی خوشگلم ولی سبزه بودنم رو مخه واقعا 

من سبزه نیستم ولی گندمیم 

یبار عکسمو گذاشتم همه ازم تعریف کردن ولی ینفر عکس گذاشته بود سفییید بود هیپکس ازش تعریف نکرد چون اجزای صورتش قشنگ نبود 

بعدشم الان همه میرن خودشونو با سولار تیره میکنن

بله چطور 

ببخشید ادنوم کوچک پاراتیروئید چیه؟ و کیست کلوئید تیرویید که توی سونو مشخص بشه که احتمال ادنوم هست.. 

مشکل خاصی ایجاد میکنه؟ برای درمانش اگه باشه باید چیکار کرد؟ 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 

شبزه که خیلی قشنگهه

همیشه ارزوم بود پوستم یکم تیره باشه☹️

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
خخخ این حرفو روزی ۱۰بار میگم خخ

نمیدونم شوهر داری وضعیتت چیه اوپرا وینفری نگا کن یا بیانسه ریانا ابنا همه سبزه هستن دختر خوش شانس باشی این حرفا چرته پولدار باشی دلت خوش باش سبزه سفید چرتی بیش نیس

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
من سبزه نیستم ولی گندمیم  یبار عکسمو گذاشتم همه ازم تعریف کردن ولی ینفر عکس گذاشته بود سفییید ...

منم هر وقت کرم پودر استفاده میکنم شوهرم میگه چیه اینا میزنی به صورتت پوست خودت خیلی نازه