2777
2789
عنوان

در چ حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 50 پست

اعصابم خورد 

خسته 

ی عالمه کار خونه دارم 

افتادم رو مبل 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

سرما خوردم خونمم کم کم دارم تمیز میکنم کمداو اینارو.بی حالم الان نشستم آبلیمو عسل میخورم گلوم درد میکنه خیلی😢😢😢

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه رو  مرتب کردم درجه یککککک وسایل فرداهم ک میخوام برم شهرمون جمع کردم مونده دوش بگیرم اون ...

چقدر من تورو دوس دارم و چقدر ازت حس خوب میگیرم🥹از وقتی باردار بودی میشناسمت😘

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

از صبح خونه تمیز کردم ناهار خوردیم دوش گرفتم الان رفتم زیر پتو بچه ها رو تهدید کردم صداشون درنیاد&nb ...

🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
از صبح خونه تمیز کردم ناهار خوردیم دوش گرفتم الان رفتم زیر پتو بچه ها رو تهدید کردم صداشون درنیاد&nb ...

این تیکه اخرتو خیلی دوس دارم😂😂😂تهدید

چقدر من تورو دوس دارم و چقدر ازت حس خوب میگیرم🥹از وقتی باردار بودی میشناسمت😘

قربونت برم از قلب مهربونته😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
قربونت برم از قلب مهربونته😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

😘😘😘🥰